RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Козероги будуть роздратовані, а Скорпіонів чекають неприємні зустрічі

День несе розчарування і неприємні емоції. Хочете знати, що вас чекає 5 червня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно стежити за своїми словами, хто відмовиться від планів, а хто буде вести себе егоїстично.

Овен

Вам варто стежити за своїми висловлюваннями. Ви легко можете образити когось, або навіть випадково зірватися на нецензурну лайку. Тримайте себе в руках, інакше втратите повагу в очах оточуючих. І відновити її буде непросто.

Телець

Вам доведеться відмовитися від якихось планів. Задумані справи здійснити не вийде, або вийде, але не повністю. День буде немов йти наперекосяк, але до вечора ситуація налагодиться. Наберіться терпіння і не опускайте руки.

Близнюки

Ви можете бути нав'язливі і егоїстичні, особливо в стосунках з коханою людиною. Не потрібно давати волю своїм слабкостям, з цього нічого доброго не вийде. Також вам доведеться самому зайнятися роботою. Постарайтеся зробити все якісно.

Рак

Все буде йти рівно і гладко, але тільки в першій половині дня. До вечора емоційний фон почне розгойдуватися. Вас зможе вивести з себе будь-яка дрібниця, тому краще не плануйте на цей час нічого, пов'язаного з важливим спілкуванням.

Лев

Вам не варто боятися великих невдач, але дрібні неприємності будуть переслідувати буквально на кожному кроці. Переступати через них безглуздо, краще постаратися знайти спосіб їх подолати. Це допоможе вам в майбутньому.

Діва

Чи не найкращий час для прояву ініціативи. Ймовірно, вашим близьким потрібна буде ваша допомога, просто робіть те, про що вас просять. Але не хапайтеся за всі домашні справи одночасно. Прислухайтеся до себе і оточуючих, щоб уникнути конфлікту.

Терези

Не варто занадто сильно перевантажувати себе завданнями. Беріть рівно стільки справ, скільки точно можете закінчити прямо сьогодні. Інакше тягар зобов'язань буде рости, це завадить вам зайнятися новими цікавими справами і планами.

Скорпіон

Скорпіонам доведеться зустрітися з кимось, хто їм вкрай неприємний. Цікаво, що зустріч пройде зовсім не так погано, як очікується. Ймовірно, вона навіть принесе корисну інформацію, а може і поліпшить відносини з давнім ворогом.

Стрілець

Ви будете дуже товариські і людей буде тягнути до вас, немов магнітом. Використовуйте це, щоб познайомитися з тим, хто вам давно подобається. Не бійтеся робити перший крок і женіть в сторону всі сумніви. Ви чарівні і це точно помітять.

Козеріг

Вас буде дратувати необхідність постійно щось комусь доводити. Але зриватися і злитися не варто. Пам'ятайте, що позиція лідера завжди передбачає спілкування. Одним потрібні ваші поради, але інші з вами не згодні. І це нормально.

Водолій

Вам буде нудно, з самого ранку все буде йти занадто плавно, розмірено і буденно. Тому може з'явитися бажання зробити щось надзвичайне. Всі ідеї, що стосуються зовнішнього вигляду, можете сміливо втілювати. А ось роботу кидати не варто.

Риби

Ви можете відчувати себе не кращим чином, але ваш моральний стан буде на висоті. Не потрібно засмучуватися через дрібниці. Якщо не встигаєте зробити щось, просто відпустіть цю задачу. Ви зможете повернутися до неї пізніше, коли буде зручніше.

Читайте також гороскоп на червень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.