RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Гороскоп на 11 грудня: у Стрільців починається новий етап, а Дівам треба перестати перекладати проблеми

Хочете знати, що на вас чекає 11 грудня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно подумати про здоров'я, а кого чекає різке поліпшення настрою.

Овен

Дозвольте собі трохи зменшити навантаження. Зараз на ваших плечах може опинитися більше завдань, ніж ви готові виконати. Не бійтеся зізнатися, що втомилися і не справляєтеся з обсягом роботи.

Телець

Подумайте про своє здоров'я. Сьогодні воно може почати неприємно вас дивувати. Якщо відчуєте нездужання, не закривайте на це очі. Відпочиньте, прийміть ліки. Але ні в якому разі не займайтеся самолікуванням.

Близнюки

Від вашої уваги зараз залежить чийсь настрій. Хтось чекає моменту, щоб отримати трохи вашого часу. Подумайте, чи хочете ви відповісти цій людині взаємністю. Якщо так, зробіть крок назустріч.

Рак

Негативні хвилі нарешті починають вщухати. З самого ранку ваш настрій може бути нейтральним, але ближче до обіду він почне стрімко поліпшуватися. Увечері ви можете і зовсім захотіти якогось свята. Не стримуйте себе.

Лев

Дозвольте собі трохи побути дитиною. Так, ви доросла і серйозна людина. Але навіть вам іноді потрібно просто порадіти дрібницям і забути про проблеми. Не бійтеся здатися смішним і відкинути важливі завдання.

Діва

Перекладання своїх проблем на чужі плечі - не найкраща тактика. Ви самі створюєте свій настрій. Від того, що ви звинуватите когось у своїх внутрішніх переживаннях, нічого не зміниться. Постарайтеся мислити логічно.

Терези

У перспективі на вас чекає успіх, але зараз доведеться задовольнятися маленькими перемогами. Не закривайте очі на невеликі приємні досягнення. Хвалити себе - дуже важливе вміння.

Скорпіон

Негатив у вашому настрої починає згасати і вам хочеться компанії. Поговоріть з ким-то, хто готовий вас вислухати. Але пам'ятайте, що людина не знає всієї картини, і може неправильно зрозуміти якісь ваші слова.

Стрілець

З цього дня у вашому житті починається новий період. І тільки вам вирішувати, яким він буде. Постарайтеся створити надійний фундамент для майбутнього. Займайтеся тим, що вам цікаво. І оточіть себе приємними людьми.

Козеріг

На зміну святкового настрою прийшли нудні будні. Не турбуйтеся, адже без рутини ніяк не можна обійтися. Постарайтеся швидше закінчити нецікаві завдання, щоб знову повернутися до чогось приємного.

Водолій

Вам доведеться трохи відволіктися від своїх планів і зайнятися домашніми справами. Прибирання, готування і інші завдання самі себе не виконають. Не соромтеся попросити когось вам допомогти, так ви швидше впораєтеся з усім.

Риби

За вашою спиною розгорається якась бурхлива дискусія. Не намагайтеся в неї влізти, але спробуйте вловити, про що йде мова. Хтось може бажати вам зла. А хтось, навпаки, намагається вам допомогти, і не зовсім розуміє, як саме це можна зробити.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.