RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Гороскоп на 29 грудня: Рибам потрібно не боятися ризикнути, а на Раків чекає перемога

Хочете знати, що на вас чекає 29 грудня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекають неприємні зустрічі, а кому доведеться зайнятися нудною роботою.

Овен

У цей день вас чекають зустрічі з людьми, яких ви будете не дуже раді бачити. Наберіться терпіння і ведіть себе чемно. Пам'ятайте, що настрій завжди можна контролювати. Та й псувати його собі через дрібниці не треба.

Телець

Вас чекає якась нудна робота, можливо, вона буде пов'язана з паперами. Постарайтеся якомога швидше закінчити всі справи, щоб пізніше мати можливість як слід розслабитися і відпочити.

Близнюки

У першій половині дня вас чекає наплив не найприємніших емоцій і хвилювань. Люди можуть вести себе недоброзичливо. Ваше завдання - абстрагуватися від негативу і не звертати уваги на хамство.

Рак

Сьогодні ви зможете здобути якусь перемогу. Ваші недоброзичливці будуть сильно засмучені цим фактом, тому будьте готові дати їм відсіч. Похваліть себе за свій успіх, ви добре попрацювали.

Лев

В цей день вам доведеться зайнятися фінансовими питаннями. Порахуйте свої витрати, не поспішайте бігти за покупками. Зараз важливо продумати все до дрібниць, так вам буде простіше розібратися з бюджетом.

Діва

Сьогодні ви будете вести себе конфліктно. Негативні вібрації сильно впливають на ваш настрій, через це ви можете наробити помилок. Постарайтеся не зриватися на людей і не займатися важливими справами.

Терези

Ви можете отримати несподівану пропозицію. І рішення прийняти потрібно буде досить швидко. Відкиньте всі сумніви і подумайте не тільки головою, а й серцем. Воно підкаже вам найвірніший шлях.

Скорпіон

Вас чекає якесь важлива подія, яка вплине на ваше майбутнє. Не бійтеся діяти і не дозволяйте собі боятися змін. Все в житті змінюється, навіть ви самі скоро будете зовсім іншою людиною.

Стрілець

Вам треба буде зайнятися якоюсь новою справою. Намагайтеся виконувати всі завдання максимально якісно, щоб справити хороше враження на оточуючих. І щоб потім не довелося нічого переробляти.

Козеріг

Не довіряйте першому враженню. Вас чекає якась суперечлива новина, з якою вам буде непросто змиритися. Не робіть поспішних висновків і постарайтеся реагувати на ситуацію мудро і спокійно.

Водолій

Вас чекає справжній емоційний струс. Бурхливі емоції захлиснуть вас з головою, тому до вечора ви можете відчути моральну втому. Не відмовляйтеся від нових перспектив.

Риби

У цей день ви можете отримати хороші новини про свою роботу. Також ви можете добитися добрих результатів, не докладаючи великих зусиль. Використовуйте свої можливості з розумом і не бійтеся трохи ризикнути.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.