RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 16 січня: Львів чекають невдачі, а Водоліям потрібно подумати про свою поведінку

Хочете знати, що на вас чекає 16 січня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому не можна їсти шкідливу їжу, а хто може захворіти.

Овен

Здорове харчування зараз буде дуже важливим для вашого доброго настрою, адже все шкідливе відразу ж позначиться за стані вашого організму. Пам'ятайте про ваше самопочуття і не відкладайте корисні заняття.

Телець

У вашому оточенні з'явиться людина, яка дуже вами зацікавиться. Ймовірно, її інтерес буде пов'язаний зі змінами у вашому особистому житті. Зверніть увагу на слова і дії оточуючих. Вони підкажуть вам правильний вихід.

Близнюки

Ви зараз можете раптово захворіти. Слідкуйте за своїм здоров'ям і слухайте свій організм. Намагайтеся добре харчуватися, пийте вітаміни і не зловживайте шкідливими звичками. Ваше тіло потребує турботи.

Рак

Вам довелося вилізти зі своїх мрій і зануритися в мирські проблеми. Це не дуже приємно, але по-іншому ніяк, це ж життя. Не засмучуйтесь. Ваші мрії та плани нікуди не поділися, просто вам потрібно повернутися до них трошки пізніше.

Лев

Не реагуйте занадто агресивно на випадкові невдачі. Неприємності трапляються з усіма, це абсолютно нормально. Пам'ятайте, що всі ці нюанси скоро пройдуть і до вас повернеться гармонія. Важливо тільки не зациклюватися на негативі.

Діва

Раптовий ком проблем і справ трохи вибив з колії. Здається, що почалася якась чорна смуга, але насправді це просто етап труднощів. Він скоро пройде, вам тільки потрібно взяти себе в руки і налаштуватися на позитивну хвилю.

Терези

Вам варто приділити час домашнім справам. Займіться прибиранням, приготуйте вечерю, зробіть перестановку. Або просто проведіть день на дивані. Це однозначно піде на користь вашому розуму.

Скорпіон

Вам краще не поспішати з висновками. Ви можете думати, що бачите ситуацію наскрізь, але це не зовсім так. Ваша самовпевненість може зіграти з вами злий жарт. Будьте обережні і не вважайте себе найрозумнішими.

Стрілець

Обов'язково закінчіть ті справи, які на сьогодні напланували. Інакше плани можуть почати змінюватися і всі ці завдання залишаться висіти на ваших плечах тяжким вантажем. Зараз вам не можна лінуватися і себе жаліти.

Козеріг

Не бійтеся ризикувати, особливо в тому випадку, якщо це стосується вашої зовнішності. Зараз просто ідеальний час для кардинальних змін. Сміливо пробуйте все яскраве і незвичайне.

Водолій

Вам варто задуматися про свою поведінку. Зараз ви можете почати дратувати навіть найближчих людей. Подивіться на себе з боку. Ви самі стали б терпіти таку людину в своєму оточенні?

Риби

В особистому житті настає період затишшя. Вам може хотітися емоцій, але не намагайтеся отримати їх зараз. Краще просто почекайте, нові фарби скоро самі прийдуть у ваше життя. Всьому свій час.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.