RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Гороскоп на 19 січня: Скорпіонам потрібно відволіктися від комп'ютера, а Рибам варто спробувати медитацію

Хочете знати, що на вас чекає 19 січня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кого накриє романтика, а кого спробують використовувати.

Овен

Зараз на горизонті з'явиться багато захоплюючих пригод. Налаштуйтеся на позитивну хвилю і не бійтеся йти вперед. Вас чекають яскраві спогади, якщо ви зважитеся спробувати щось кардинально нове.

Телець

Романтика просто захльостує вас з усіх боків. Це прекрасно, але пам'ятайте, що важливі справи самі себе не закінчать. Якщо ви не завершите почате, воно потім не дозволить вам насолоджуватися довгоочікуваним відпочинком.

Близнюки

Комусь дуже потрібна ваша допомога, і в ваших силах не просто допомогти, а й практично змінити життя людини. Постарайтеся зробити все, щоб підтримати того, кому це необхідно. Інакше пізніше пошкодуєте, що відмовили.

Рак

За вашої скромністю ховається бажання проявити себе. Ви знаєте, що гідні кращого, більшого, але чомусь боїтеся самі собі в цьому зізнатися. Перестаньте обманювати себе. І скажіть прямо, чого ви хочете.

Лев

У вашому житті почнеться приємний етап. Проблеми будуть потихеньку йти, попередні неприємності, біди й прикрощі нарешті відпустять вас. І ви зможете подивитися на все навколо свіжим і бадьорим поглядом. Посміхайтеся частіше.

Діва

Не дозволяйте токсичним людям отруювати ваше життя. Якщо бачите, що хтось починає використовувати вас у своїх цілях, йдіть в сторону. Ви не зобов'язані постійно всім допомагати. Навчіться говорити "Ні".

Терези

Ваша чарівність в цей день буде на висоті. Ви зможете справити враження на кого завгодно, тому сміливо призначайте на цю дату будь-які зустрічі. Також можна поговорити з начальством. Можливо, вам підвищать зарплату або дадуть премію.

Скорпіон

Сьогодні вам потрібно відмовитися від усіх шкідливих звичок. Це важливо, інакше ви почнете дуже недобре себе почувати вже до вечора. Постарайтеся правильно харчуватися і не сидіти занадто багато перед монітором.

Стрілець

Ви самі будете псувати собі настрій з самого ранку. Не зациклюйтеся на невдачах і неприємностях, тоді негативні вібрації швидше вщухнуть. Якщо будете нагнітати обстановку, ризикуєте на кого-то зірватися і навіть накричати.

Козеріг

Ви занадто зациклені на якійсь проблемі. Поки у вас не виходить її вирішити, але ви витрачаєте дуже багато енергії на свої емоції. Не потрібно намагатися розібратися з усім прямо зараз.

Водолій

Ваше здоров'я може трохи похитнутися. Останнім часом ви вживаєте недостатню кількість вітамінів і мало дихайте свіжим повітрям. Спробуйте вийти на коротку прогулянку і з'їсти хоча б один фрукт в день.

Риби

Це хороший день, щоб зайнятися своїм внутрішнім комфортом. Якщо ви ніколи не пробували медитувати, спробуйте зараз. Вам здається, що такі заняття не принесуть вам радості. Але, якщо дасте їм шанс, ви приємно здивуєтеся.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.