RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Названо три найбоязкіших знаки Зодіаку - рік Бика готує їм не тільки випробування

Астрологи назвали знаки, яких називають найбільшими боягузами Зодіаку, а також розповіли, що принесе їм 2021 рік, який пройде під знаком Білого Металевого Бика.

Про це пише видання "Сьогодні".

Рак

Представників знаку Зодіаку Рак вважають одними з найбільших боягузів. Ці люди бояться всього, включаючи навіть саме життя. Раки всюди бачать небезпеку, навіть там, де її в природі бути не може.

У 2021 року зірки радять Ракам пригальмувати свій трудовий фанатизм, щоб розібратися в собі на більш глибинному рівні для відновлення гармонії в душі. Втративши роботу, до якої прикипіли, не шкодуйте. Це означає, що там вичерпався потенціал для зростання, зате натомість ви отримаєте можливість зберегти здоров'я.

Щоб не хворіти, гороскоп рекомендує трудитися заради задоволення. Якщо відчуваєте нездужання - це означає, що займаєтеся шкідливою трудовою діяльністю.

На фінансовій арені рік принесе успіх: зароблене ви отримаєте сповна, борги повернуть з дивідендами, багато хто отримає щедру спадщину і допомогу від таємних благодійників.

У любові одружені пари відчують розквіт почуттів. Рік сприятиме успішному перетворенню особистості, подружніх відносин. Нічого не бійтеся, стресостійкість нині висока.

Лев

Як це не дивно, але Леви не відрізняються підвищеною хоробрістю, їх, скоріше, можна віднести до боягузів. На великі подвиги і геройські вчинки їх можуть надихнути тільки рідні і справжні друзі.

Для Львів 2021 рік стане переломним, очікуються кардинальні зміни в кар'єрі, сфері співпраці, шлюбних, сімейних відносинах. У професійній сфері з'явиться маса спокус,однак гороскоп радить дистанціюватися від начальства, щоб не стати цапом-відбувайлом.

Гроші доведеться заробляти копіткою працею, постійно доводячи свою спроможність, а іноді і зовсім економити. У 2021 році ви зможете знайти гідних друзів і однодумців, зайнятися громадською роботою, стати мудрим політиком, неформальним лідером. В результаті вас оточать люди, з якими буде відбуватися рівноцінний обмін енергіями, емоціями, враженнями.

В коханні прийшов час позбутися колишніх любовних зв'язків, які вичерпали свій ресурс і вже перетворилися на тягар. Якщо запал бажання згас, трансформуйте його в дружбу. Втім, не варто посипати голову попелом, ви все одно будете кохані і бажані.

Водолій

Водолії безтурботні і легковажні люди. Вони просто не думають про жахи, що можуть чекати на них попереду. Втім, в особливо складних ситуаціях Водолії можуть злякатися і втекти, причому без будь-яких докорів сумління.

У 2021 році життя Водоліїв буде схоже на запальний феєрверк. Рік буде спонукати цих знаків насолоджуватися кожним приємним миттю буття.

У сфері бізнесу займайтеся улюбленою справою і отримуйте від цього задоволення. Регулярно робіть собі на тлі нудних буднів маленькі свята, щоб утриматися на плаву натхнення.

Фінансові промахи вам не загрожують, ви зумієте добре зміцнити матеріальні тили, завдяки власним зусиллям і удачі.

Особисте життя гратиме всіма барвами романтизму. Зірки обіцяють піднесення у почуттях серед тих, хто вам дорогий.

Здоров'я вас не підведе, ви постійно будете черпати енергію в творчості і роботі, відчувати свою унікальність, слідуючи велінням серця.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи склали гороскоп для п'яти знаків Зодіаку, яким пощастить в рік Бика.