RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Не варто розслаблятися: гороскоп Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку на 14 лютого

У неділю, 14 лютого, відомий астролог Павло Глоба радить представникам всіх знаків Зодіаку не надто розслаблятися і зосередитися на поточних справах.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті "Слова і фрази".

Овен

Преставникам цього знаку потрібно налаштуватися на виконання всього, що було заплановано. Уважним потрібно бути до різних побутових завдань і не затягувати з важливими справами.

Телець

Тельців в цей день чекає приємний сюрприз, ймовірно, у фінансовій сфері. Не дивуйтеся, якщо на картку прийде істотне грошове надходження.

Близнюки

Цей день у Близнюків буде наповнений емоціями і душевними розмовами, бажано більше часу провести з коханою людиною, друзями і родичами.

Рак

Представників цього знаку чекає активність в домашніх справах, все намічене удасться виконати без значних зусиль і залишаться сили на прогулянку по засніженому місту.

Лев

Навіть складні справи в цей день будуть вдаватися Левам досить легко. Допоможе їм у цьому рішучість, цілеспрямованість і проникливість.

Діва

Представників цього знаку затягне рутина звичайних справ, які доведеться вирішувати, навіть пожертвувавши запрошеннями до друзів або родичів.

Терези

Терезам бажано відсторонитися від справ і присвятити вільний час тільки собі і своїм щирим бажанням. Краще провести цей день в тиші і спокої.

Скорпіон

Представники цього знака можуть почути чимало претензій від близьких людей. Можливо, вони в чомусь мають рацію і потрібно проявити себе, щоб вирости в очах інших.

Стрілець

Стрільцям бажано займатися конкретними справами - конструктивними, корисними і такими, які приносять реальні результати.

Козеріг

У цей день Козерогам слід проявити особливу уважність, особливо в громадському транспорті або громадських місцях. Можливі втрати і навіть крадіжки особистих речей.

Водолій

Якщо з ранку чітко спланувати день, то він виявиться досить цікавим. Буде час виконати всі поставлені завдання, а ввечері зустрітися з друзями.

Риби

Представникам цього знака зірки не радять підписувати в цей день важливі документи і не вкладати гроші. Наслідки таких дій можуть бути негативними.

Як повідомляв "Апостроф", в День закоханих, 14 лютого, коли в усьому світі відзначають свято Валентина, представники п'яти знаків Зодіаку отримають шанс зустріти справжню любов.