RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Доля приготувала море щастя для дітей, народжених в рік Бика - багато що залежить від місяця

Астрологи уклали дитячий гороскоп для новонароджених у 2021 році, який пройде під заступництвом Білого Металевого Бика. Багато що буде залежати від пори року і місяця народження дитини.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті Rsute.

Грудень - лютий (Стрілець, Козеріг, Водолій, Риби)

Новонароджені, які з'являться на світ в зимові місяці, за твердженням астрологів, будуть рости здоровими і міцними, а також будуть швидко розвиватися - ходити і говорити. Батькам з ними буде спочатку важко, своєю активністю вони здатні перевернути весь будинок. Надалі їх енергію треба направити на розвиток творчих і спортивних здібностей, записавши на гуртки з танців, малювання, музики або в спортивну секцію.

Вересень (Діва, Терези)

Народжені в перший день осені діти зазвичай бувають надзвичайно слухняні батькам. Проте з віком вони почнуть аналізувати поради і робити власний вибір, у них буде глибоко розвинена відповідальністю за свої вчинки. Для вересневих дітей характерні незвичайні професії, нові, цікаві способи заробітку.

Жовтень, листопад (Терези, Скорпіон, Стрілець)

Діти, які народжені в ці місяці, стануть справжніми лідерами, що володіють при цьому дипломатичними здібностями. Вони відрізняються розумом і багатьма талантами, тому з ними легко знайти спільну мову, цікаво подорожувати. Серед примітних якостей - сміливість і цілеспрямованість. Нерідко в цей час народжуються дипломати, актори чи політики. Серйозні вольові якості демонструють навіть дівчатка.

Березень, квітень, травень (Овен, Телець, Близнюки)

Весняні місяці дарують дітям унікальність, незвичайність і навіть схильність до магічних здібностей. Нерідко вони мають яскраву зовнішність. Такі діти виростають впевненими в собі, товариськими і цілеспрямованими. У своєму житті вони будуть всіма силами уникати негативу, намагатимутьсяся зайняти лідируюче становище і бути на виду. Нерідко вони вибирають професію журналіста, дизайнера або фотографа.

Червень, липень (Близнюки, Рак, Лев)

Народжені в перші місяці літа діти будуть наділені технічними здібностями і логічним мисленням. У будь-якій життєвій ситуації вони будуть проявляти свій розум і прагнути зайняти місце під сонцем.

Август (Лев, Діва)

Діти серпня зазвичай мають добре розвинене почуттям гумору та інтуїцією. Доля подарує їм багато життєвих перемог і щастя, яким вони будуть охоче ділитися з іншими. Вони цікаві і легкі в спілкуванні, часто стають хорошими адвокатами, юристами і суддями.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астролог дала поради молодятам, які хочуть, щоб їх шлюб був міцним - треба виконати всього три умови.