RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

​Названо п'ять найбільш підлих чоловіків за знаком Зодіаку - можуть кинути в біді і ненадійні в шлюбі

Раніше астрологи перераховували самих слабохарактерних чоловіків за знаком Зодіаку, а зараз оприлюднили список представників сильної статі з підлим характером.

Про це повідомляє ресурс TheBestVideo.

Близнюки

Ці люди часто обманюють і шукають вигоду в стосунках. Для досягнення своєї мети вони готові буквально йти по головах. Також їх негативні якості мінливість і безвідповідальність.

Терези

Чоловіки, народжені під цим знаком, теж часто приховують правду заради своєї вигоди. Вони здатні на зраду і підлість. Краще у Терезів не просити пораду або допомогу. Вони не здатні нести відповідальність за свої вчинки.

Водолій

Дуже потайливі і все тримають в собі. Негативно ставляться до порад і не підпускають людей близько до себе. Тому у них мало друзів, а буває, що їх взагалі немає. Також Водолії часто шукають матеріальну вигоду.

Скорпіон

Вони можуть повестися підло навіть щодо кращого друга. Їм не слід довіряти, розповідати секрети.

Овен

Овни бувають агресивними до оточуючих. Вони не шукають підтримки, дуже злопам'ятні і ревниві. Тому в особистих стосунках не рідко виходять проблеми.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали сім знаків Зодіаку з найсильнішою харизмою - ці люди наділені талантом переконати кого-небудь і досягти неймовірних успіхів.