RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

В чарівний молодик 13 березня можна "притягти" до себе удачу: точний час і як це зробити

Місячний місяць, який починається 13 березня і триватиме до 12 квітня, астрологи називають дуже сприятливим періодом. А якщо провести нескладний обряд на молодика, то весь цей період буде максимально успішним.

Про це розповіла на своєму YouTube-каналі астролог Олена Осипенко.

Весна 2021 роки взагалі дуже важливий період для формування життєвих подій. Головне - вибрати для цього сприятливі дні. Молодик - один з таких днів. Його вплив на здоров'я, а також на емоційний стан, відчувається протягом декількох днів.

Може навіть бути слабкість, боліти голова, відчуватися занепад сил. Не варто намічати на цей час важливі справи, але потрібно залишатися в максимально позитивному настрої.

У суботу, 13 березня, точна фаза молодика буде о 12:22 за Києвом. За годину і після цього часу потрібно бути в радісному настрої. Думати треба тільки про хороше, і намагатися випромінювати добрі емоції. Так вдасться сформувати нову програму благополуччя і успіху, яка буде діяти в житті цілий місяць.

Слід згадати все, з чим ви підійшли до цього важливого моменту молодика, і почати щиро дякувати вищим силам за все. Саме в стані подяки і віри у все найкраще і світле краще переходити в новий місячний місяць.

Після важливих годин молодика потрібно взяти аркуш паперу і розпланувати свої справи на весь майбутній місячний місяць. Найкращим для цього буде перша година першого місячного дня (з 12:25 до 13:30 по Києву). Це ідеальний час для формування найсміливіших творчих задумів і планів.


Читайте також: Молодик 13 березня надасть на багатьох сильний вплив, астролог пояснила, що не можна робити.