RU  UA  EN

Вівторок, 1 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

1 жовтня

30 вересня

Всі новини

"Магічне" 17 березня принесе щастя і великі гроші п'яти знакам Зодіаку - закрутять роман

У середу, 17 березня, настає один з "магічних", на думку езотериків, весняних днів, в який сприятливо проводити очищення свого житла від накопиченого негативу. У цей день астрологи прогнозують особливе везіння для п'яти знаків Зодіаку.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті astrozodiac.net.

Овен

У цей день ймовірні приємні зустрічі та цікаві знайомства, які можуть вплинути на подальше життя, стати початком романтичної історії. Вдалий день для зміни іміджу, експериментів із зовнішнім виглядом, покупок одягу. Краще не займатися складними справами, щоб не допускати помилок.

Телець

Вдало складеться рішення сімейних справ, буде можливість допомогти близьким, знайти компроміси, про все домовитися. У реалізації нових ідей допоможуть друзі, може виникнути пропозиція навчитися чогось нового або отримати новий досвід. Приємними будуть поїздки.

Близнюки

Сьогодні можливі важливі новини і привабливі пропозиції, від яких не варто відмовлятися. У спілкуванні слід проявити стриманість і терплячість. Важливо також не перестаратися з фінансовими витратами, грошима краще не ризикувати.

Лев

У цей день вірогідні приємні сюрпризи і подарунки, вдасться роздобути річ, про яку давно мріялося. Захоплення або давнє хобі може перетворитися на нове джерело доходу. Вдалим буде спілкування, сприятливим - враження на оточуючих, серед яких може виявитися важлива в особистому житті людина.

Риби

Можуть з'явитися нові плани щодо бізнесу і кар'єри, які потрібно як слід обміркувати. В особистому житті може зав'язатися нове перспективне знайомство або будуть відновлені якісь старі зв'язки. Потрібно прислухатися до інтуїції і проявляти ініціативу.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали сім найуспішніших знаків Зодіаку.