RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Можна домогтися успіху абсолютно у всьому - 4 травня пощастить п'яти знакам Зодіаку

Астрологи, які раніше назвали найщасливіші знаки Зодіаку в травні 2021 року, склали гороскоп на вівторок, 4 травня - в цей день особливо пощастить п'яти знакам.

Про це пише видання "Вечірній Брест".

Телець

Сьогодні той день, коли вдасться досягти успіху абсолютно у всьому. Зірки радять не боятися братися за нові справи, навіть якщо ви не повністю впевнені в своїх силах. Як тільки приступите до роботи, відразу з'являться цікаві рішення та ідеї. Ваші стосунки з близькими або коханою людиною можуть перейти на новий рівень. День не надто вдалий для великих покупок.

Близнюки

Хоча для вас цей день може початися по-різному, його продовження не залишить вас байдужими: більш вдалого періоду найближчим часом не випаде. Сьогодні все буде у ваших руках. Можете вразити своїми ідеями на роботі і стати душею компанії. Не соромтеся виявляти лідерські якості. Це хороший день для того, щоб подумати про майбутнє.

Діва

Гороскоп прогнозує Дівам вдалий день в усьому - зайвих клопотів і причин для хвилювань не передбачається. Не потрібно нікуди поспішати. Спокійно займайтеся тим, що вам дійсно цікаво. Добре пройдуть зустрічі з друзями, обговорення якихось планів і спільних проектів. Нові ідеї не змусять себе чекати. Ймовірні приємні сюрпризи і подарунки, не виключені і грошові надходження.

Скорпіон

Сьогодні можна розраховувати на поповнення бюджету і успіх в справах, що стосуються нерухомості і покупок. Професійні успіхи будуть набагато скромнішими, оскільки сьогодні на перший план для вас вийдуть власні інтереси. Можливі труднощі в спілкуванні з коханою людиною або неприємні враження від нових знайомств. Вечір краще присвятити спокійному відпочинку.

Водолій

Фізична і емоційна форма Водоліїв сьогодні буде на висоті. Це дасть хорошу можливість для втілення в життя всіх ваших планів. День сприятливий для творчості, самовдосконалення і опанування нових напрямків в роботі. На будь-які перешкоди можете не звертати жодної уваги, а послідовно проводити намічену лінію в справах і на особистому фронті.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали знаки Зодіаку, яким травень принесе любов.