RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Названо п'ять найбільш запальних знаків Зодіаку - в пориві люті можуть бути жорстокими

Астрологи назвали п'ять найбільш агресивних знаків Зодіаку серед жінок і чоловіків і розповіли про найупертіших представників гороскопу.

Про це пише Lisa.

Найагресивніші жінки за знаком Зодіаку

Овен. Ці жінки здатні сповна помститися тому, хто їх образить. Однак жорстокість вони можуть проявляти не тільки в разі конфлікту. Вони безжальні до всіх, хто встав на їх шляху.

Скорпіон. Жінка-Скорпіон дуже емоційна, вона обрушує на об'єкт свого невдоволення шквал обурення. Варто тільки зачепити їх самолюбство - і реакція не забариться.

Лев. Левиці не знають пощади, якщо йдеться про їх суперників. Ці жінки зроблять все, щоб усунути перешкоди на шляху до успіху, не замислюючись про інших.

Козеріг. У боротьбі за кар'єрне зростання жінки-Козероги здатні йти по головах. А іноді вони можуть проявляти агресію просто для того, щоб потішити своє самолюбство.

Риби. Ці дівчата справляють враження спокійних і милих, але відчувши несправедливість, вони тут же кидаються в бій. Вони бувають несподівано жорстокими, а їх злі побажання можуть збутися.

Найагресивніші чоловіки за знаком Зодіаку

Овен. Чоловік-Овен людина не зла, але настільки амбітна, що іноді може проявляти агресію. Він схильний до спалахів гніву, і в цей момент краще триматися від нього подалі.

Близнюки. Ці чоловіки високо цінують себе, що іноді може проявлятися в різкому і брутальному ставленні до оточуючих. Вони нерідко бувають хамами і буркотунами.

Лев. Запальний характер цих хлопців особливо яскраво проявляється в конкуренції. Також вони можуть помститися за неувагу до себе - такої поведінки Леви не виносять.

Скорпіон. Чоловік-Скорпіон ревнивий, дратівливий і з ним важко знайти спільну мову. Вони часто зляться на оточуючих і поводяться агресивно.

Стрілець. Ці чоловіки вкрай цілеспрямовані і напористі. Їх агресія швидше проявляється як надзвичайна енергійність, але в конфлікті вони можуть буквально метати блискавки.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали чотири найбільш мстивих знаки Зодіаку.