RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Для п'яти знаків Зодіаку літо може перетворитися в "пекло": гороскоп до кінця сезону відпусток

Російський астролог Павло Глоба, який розповідав про п'ять найбільш безвідповідальних знаків Зодіаку, попередив п'ять знаків про те, що це літо не найкращий для відпочинку.

Телець

Для Тельців цей рік досить не простий. На початку літа можуть початися тривалі проблеми зі здоров'ям. Тому краще заздалегідь обстежуватися у лікаря, щоб уникнути ускладнень.

Близнюки

Близнюків ж замість заслуженої відпустки чекає ще більше роботи. Будуть вирішуватися завдання, які весь час відкладалися в довгий ящик.

Рак

Що стосується Раків, то їм теж буде не до відпочинку. Проблеми можуть початися в сфері відносин з близькими для них людьми, а також з колегами по роботі. Також виникне дилема: або втекти від проблем і виїхати відпочивати або ж вирішувати справи насущні, що можуть вимотати цей знак Зодіаку.

Діва

Ще один знак, у якого можуть початися проблеми зі здоров'ям - це Діви. Якщо є хронічні захворювання, то дуже ймовірно їх загострення. Павло Глоба радить Дівам уникати відкритого вогню і всякого роду екстрим.

Водолій

Водолії влітку зможуть переосмислити своє життя. Корисно буде скласти план на найближче, а то і більш далеке майбутнє. Ті, що народилися під цим знаком можуть все літо пробути в роздумах.

Раніше "Апостроф" повідомляв, астрологи назвали знаки Зодіаку, у яких буде багато приємних подій в перший місяць літа.