RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Астрологи назвали шість найкращих батьків по гороскопу - їхні діти виростають веселими і щасливими

Астрологи визначили, чоловіки за якими знакам Зодіаку потенційно можуть стати найкращими татами в світі.

Гороскоп публікує “Космо”.

Телець

Тільці легко впадають в дитинство та граються з малечею. Однак уміють вчасно ввімкнути строгість та навіть занудство. Разом з тим вони терплячі та ніжні. Діти Тельців можуть не переживати за фінансове становище родини.

Діва

Дівам властиво забирати всю ініціативу в вихованні в свої руки. Вони оточують дітей гіперопікою. Дружинам Дів пощастило, адже можуть розслабитися з таким татусем.

Лев

Цей знак Зодіаку відрізняється лідерством та самовпевненістю. Тож не дивно, що Леви переконані, що їх діти - найкращі. Тому забезпечуватимуть їм королівське життя. Малеча виросте амбіційна та цілеспрямована.

Рак

Раки стають не суворими татусями, а найкращим другом дитини. Іноді не вистачає дисципліни. Однак Раки здатні одночасно гратися та прибирати підгузки.

Козеріг

Козероги стають найбільш зрілими та свідомими батьками. Вони терплячі та погоджуються на всю брудну роботу, за що їм будуть вдячні матусі. Представник цього знаку Зодіаку справедливий, однак іноді може бути вимогливим до дітей.

Овен

Овни настільки люблять дітей, що часто для них і трійні замало. Вони радіють кожному досягненню малечі, від оцінки в школі до весілля.

Раніше ми повідомляли, хто зі знаків Зодіаку стане найкращим чоловіком.