RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

Всі новини

Гороскоп на 3 липня: хто може ризикнути і кому світить виграш

Астрологи розповіли, що липень подарує п'яти знакам Зодіаку яскраві емоції і позитив, а якою ж буде субота, 3 липня? Кому вона принесе виграш і чий ризик буде виправданим?

Про це повідомляє видання "Слова и фразы".

Овен

Сприятливий день для звернення до начальства. Сміливо кидайтеся в нові ризиковані заходи, не побоюючись, що вони виявляться безрезультатними. Постарайтеся утриматися від офіційності і натягнутості в поведінці.

Телець

Пасивний, споглядальний день. Використайте сприятливий момент для обмірковування або вирішення відкладених справ. В особистому житті слід знайти компроміс між тим, що хочеться, і тим, що необхідно зробити. Все благополучно вирішиться, якщо ви будете діяти за своїм звичаєм обдумано і обережно.

Близнюки

Ваша енергія позитивно позначиться на результатах роботи і дозволить домогтися успіхів у багатьох починаннях. Зірки прихильні до жінок-Близнюків, проте їм слід остерігатися обману в особистих справах. Чоловіків-Близнюків чекає звістка, яка призведе до невеликих, але перспективних змін в особистому житті.

Рак

День перетворення і трансформації космічної енергії. Робота або ділові зустрічі вимагатимуть значних зусиль. Зірки радять набратися терпіння, оскільки можливі проблеми матеріального характеру. Ваші працьовитість і витривалість допоможуть знизити негативні тенденції дня.

Лев

День сприятливий для спілкування, занять спортом і для будь-якої фізичної роботи. Планети можуть зумовити деякі фінансові втрати. Ймовірно, вам випаде покупка або несподівані витрати. Домашні клопоти заберуть багато часу і сил. Інтереси дітей зажадають від вас підвищеної уваги і особистої участі.

Діва

Ймовірно, що цього дня ви отримаєте несподівану звістку, яка може багато на що вплинути і в корені змінити ваше поточне становище. Тонка дипломатія повинна стати вашим помічником у всіх особистих і ділових контактах. День підходить для занять спортом і будь-якої фізичної роботою.

Терези

У цей день необхідно розумно розподілити сили, щоб довести розпочату справу до кінця. Сприятливий день для створення нових проектів, для пошуку нових джерел заробітку. З'являється чудовий шанс виправити деякі помилки в особистому житті. У другій половині дня імовірна зустріч зі старими друзями.

Скорпіон

Несприятливий час для будь-якої діяльності. Все, за що б не взялися чоловіки-Скорпіони, буде безуспішним. Постарайтеся стоїчно ставитися до насмішок долі - вам доведеться задовольнятися тим, що підносить життя. Добре проявляти милосердя, прощати образи.

Стрілець

Не виключено, що вам доведеться відстоювати свої погляди або вимагати від партнера виконання даних зобов'язань. Зірки рекомендують активно захищати свої інтереси, не йти на компроміси і не дозволяти потрапляти під чиїсь впливи. Можливо, вам вдасться змінити хід подій в вашу користь.

Козеріг

Цей день виявиться сприятливим для завершення справ. Вдасться зміцнити своє матеріальне становище або створити якусь базу для майбутніх успіхів. Чоловіків-Козерогів незабаром чекає знайомство або зустріч, яка стане причиною жалю і розчарування.

Водолій

Сприятливе розташування зірок обіцяє удачу в сфері професійної діяльності. Ви зможете зробити вдвічі більше, аніж зазвичай. Ймовірним є поліпшення фінансового становища. Можливо, вам світить поїздка або вас вирішать відправити в службове відрядження, яка поповнить ваш бюджет. Прекрасний момент почати трудову діяльність на новій посаді.

Риби

Цей день обіцяє бути сприятливим у багатьох сенсах. Гарний час для колективних дій, вивчення нових ремесел, занять творчістю і науковою роботою. Зірки досі налаштовані до вас прихильно. Фінансове становище дещо покращиться: можливий виграш, повернення боргу або вигідна покупка.

Нагадаємо, "Апостроф" опублікував любовний гороскоп на 2 липня з освідченнями в коханні і загостренням пристрастей.