RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

Їхня чуйка на висоті: у цих знаків Зодіаку розвинений внутрішній голос

Багатьом людям знайомий такий термін, як "шосте чуття". З ним пов'язують інтуїцію, і навіть деякі здібності, які межують з надприродним. У когось інтуїція проявляється слабко. Такі люди майже завжди покладаються лише на холодний розрахунок і логіку. Лише деякі люди більше довіряють внутрішньому голосу. А ще менше тих, кого він практично завжди не підводить.

Портал MIXER розповів, представники яких знаків Зодіаку, на думку астрологів, володіють найгострішою інтуїцією.

Близнюки

Близнюки є дуже комунікабельними людьми. Вони знаходять спільну мову буквально з усіма. Але мало хто з них може стати невід'ємною частиною їхнього життя. У цьому Близнюкам допомагає інтуїція, завдяки якій вони безпомилково і чітко визначають межу між другом і просто знайомим.

Рак

У Раків загострене почуття справедливості. Причому їхні інстинкти практично завжди дозволяють їм безпомилково оцінювати ситуацію і розставляти все по полицях. Крім цього представники цього знака завжди відчувають загрозу, що насувається, заздалегідь.

Діва

Діви володіють дуже хорошим аналітичним розумом. Вони постійно, в будь-якій ситуації, звертають увагу на найдрібніші деталі і запам'ятовують їх. В результаті їхній мозок на інтуїтивному рівні структурує цей безладний бульйон з інформації і видає чітку картинку.

Козеріг

Козероги досить врівноважені і самостійні. Багато людей часом навіть бачать в цьому загрозу, оскільки самі не в змозі вести себе настільки спокійно в стресових ситуаціях. Козерогам, в розумних межах, начхати на думку оточуючих, оскільки їхній внутрішній голос - набагато якісніший радник.

Раніше ми також повідомляли про те, що два знака Зодіаку вміють прощати образи і ніколи не дадуть відповідь на зло тим же.