RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Перетворять життя жінки на кошмар - три чоловічих знаки Зодіаку, здатних псувати нерви

Астрологи, які раніше розповіли про найбільш уважних і турботливих чоловіків за гороскопом, тепер назвали три чоловічих знаки Зодіаку, здатних зіпсувати життя коханій жінці.

Про це пише Мixnews.

Рак

Представники знаку мають підвищену емоційність, вони просто не здатні тримати свої почуття під контролем. Якщо чоловік-Рак любить, то це назавжди. Якщо ж він не може визначитися зі своїми почуттями до жінки, то це теж буде триває постійно і перетворить її життя на кошмар.

Козеріг

Козеріг залізною рукою контролює все, до чого може дотягнутися, в тому числі і кохану жінку. Він не дає їй права ані думати, ані відчувати інакше, ніж він. Що ще гірше - так буде завжди. Якщо вам це не підходить, краще якомога швидше порвати з Козерогом, хоча це і буде непросто, розлучатися спокійно він теж не вміє.

Тілець

Ці чоловіки - напористі і вимогливі, вони також не дають партнерці права на власну думку. Хоча Тілець - хороший сім'янин, все повинно відбуватися виключно за його правилами. Вони скупі на компліменти, зате "щедрі" на критику. До всього цього вони ще й схильні до нападів гніву.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали три чоловіки за знаком Зодіаку, які вміють майстерно зраджувати своїх дружин.