RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

На Риб чекає розмова із керівництвом, а Тільці вирішать важливі справи - гороскоп від Павла Глоби на 4 листопада.

У четвер, 4 листопада, небо обіцяє різним знакам Зодіаку різний день: на одних чекає дуже серйозна розмова із керівництвом, інші зможуть присвятити цей день вирішенню своїх проблем, третім не варто робити занадто швидких рішень.

Астролог Павло Глоба назвав прогноз для кожного знака Зодіаку цього дня, повідомляє "Слово.Фраза".

Овен

Для Овнів день ідеально підходить для нових починань та завершень старих справ. Рекомендується провести час вдома та відмовитися від гучних компаній.

Телець

Тельці можуть присвятити сьогоднішній день вирішенню важливих справ. Вечір підходить для творчих занять.

Близнюки

Близнюкам день обіцяє успіх у вирішенні побутових питань. Добре вдаватимуться робочі справи та спілкування з незнайомими людьми.

Рак

З ранку Раки будуть натхненними. У першій половині дня вони зможуть виконати чимало запланованих справ, а увечері вони задоволені тим, чого досягли.

Лев

Для Левів день є вдалим, аби зайнятися спортом та будь-якими фізичними навантаженнями. Усамітнюватися сьогодні не варто, краще знайти час на спілкування з рідними.

Діва

Діви будуть сповнені ентузіазму до виконання запланованих справ. Хороший настрій подарує Вам людина, яка довгий період Вам симпатизує.

Терези

День обіцяє Терезам багато позитивних емоцій. Як тільки Ви візьмете ініціативу у свої руки – все зрушить з місця.

Скорпіон

Скорпіонам не рекомендується кидати на півдорозі вже розпочату справу. Краще набратися терпіння та довести процес до кінця.

Стрілець

Зірки не радять Стрільцям у цей день ухвалювати поспішні рішення. Якщо Ви у чомусь сумніваєтеся – не бійтеся запитати поради у близьких вам людей.

Козеріг

Козероги не радять позичати гроші. Загалом день обіцяє бути спокійним, увечері на Вас чекає романтика з другою половинкою.

Водолій

Ваша друга половинка приємно вас здивує своєю турботою та підтримкою. Саме такого ставлення Ви довго чекали та сподівалися, що вас почують.

Риби

Риб чекає на серйозну розмову з керівником. Намагайтеся мати респектабельний вигляд і дотримуватись правил ділового етикету.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали найнервовіші знаки зодіакального кола, сварка з якими нагадує атомний вибух - це Овни, Близнюки, Леви та Діви.