RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Зануди, підкаблучники та вперті: топ-3 найнестерпніших чоловіків за знаком Зодіаку

Астрологи розповіли, які представники гороскопу подобаються зрілим жінкам і назвали три найбільш нестерпних чоловіка за знаком Зодіаку.

Про це пише Rsute.

Рак

Найнестерпніший характер - у чоловіка-Рака. У цукерково-букетному періоді цей чоловік чарівний, він романтичний і дбайливий. Однак у сім'ї він швидко "псується" - уникає відповідальності і не хоче брати участь у вирішенні проблем. Він самоусувається із усіх сфер - фінансової, побутової, виховання дітей. Найгірше, що від дружини вони вимагають постійної уваги та турботи. Крім того, Раки схильні до перепадів настрою та депресії.

Діва

Чоловік-Діва - лідер з педантичності та занудства. Він розумний, практичний і постійно критикує свою обраницю з найменшого приводу, роблячи її життя нестерпним. Він здатний конструктивно вирішувати конфлікти, але біда в тому, що він сам їх і провокує. Цей чоловік живе за власними жорсткими правилами і того ж вимагає від оточуючих. Окрім цього, чоловік-Діва образливий і злопам'ятний.

Козеріг

Чоловік-Козеріг неймовірно впертий та зациклений на своїй роботі. Він – трудоголік і дуже неохоче переключається на щось інше. Крім того, цей чоловік вкрай егоїстичний, скупий на похвалу і страждає на манію величі. Козеріг зважає тільки на себе, йому байдужа думка і почуття жінки. У супутниці він обирає дівчину, якою зможе таємно пишатися перед іншими, але нічого не давати їй натомість.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали найбільш жінкоподібних чоловіків.