RU  UA

Приємні знайомства та гармонія в сім'ї: що чекає на земні знаки Зодіаку 2022-го

Новий, 2022 рік, стане роком роком можливостей, які відкриє для нас планета Юпітер. Для всіх знаків Зодіаку це буде гарним періодом для пошуку своєї половинки, налагодження стосунків у сім’ї та кар’єрного зросту.

Про те, яким буде наступний рік для "земних" знаків Зодіаку – Тельця, Діви та Козерога – в ефірі "Національного ранку" на Апостроф TV розповіла астролог Вікторія Пуга.

Як зазначає астролог, у 2022 році ці знаки Зодіаку будуть дуже активні у спілкуванні та стосунках, а отже, на них очікує успіх.

"У цьому році на Тільців очікує активний період у плані спілкування. З’являться нові приємні знайомства і вони зможуть знайти оточення, в якому дійсно хочеться знаходитися і проводити свій вільний час.

У Дів дуже гарний, вдалий період у взаємовідносинах. Чудовий період для створення сім’ї. А для тих, хто вже знайшов свою половинку, буде повна гармонія в родині.

Для Козерогів дуже вдалий рік для спілкування та навчання. Також дуже приємний рік для тих, хто має братів та сестер, з ними є можливості покращити взаємовідносини. Я би сказала, що можна планувати вже подорожі, навіть невеликі", - заявила Пуга.

Детальніше читайте у матеріалі "Апострофа": Ми входимо у дуже цікавий рік, буде багато можливостей – астролог.