RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Про що мріють чоловіки: сексуальні фантазії всіх знаків Зодіаку

Знаки Зодіаку, під якими народжуються їхні представники, мають великий вплив на життя та його складові. У тому числі уподобання в сексі.

Про це розповідає "Апостроф" з посиланням на WMJ.

Овен

Овни натури пристрасні та охочі до експериментів, тому з радістю спробують щось нове в інтимному житті. Чоловіки, народжені під цим знаком, не соромляться та не ніяковіють від еротичних сцен чи відвертих жартів, адже секс - невід'ємна частина їхнього буття.

Телець

Хоч про Тельців говорять "домосіди", вони вважаються одними з найрозкутіших знаків. Представники цього знаку готові втілити навіть найсміливіші сексуальні фантазії своєї партнерки. Їхня базова потреба - свобода робити так, як самому хочеться.

Близнюки

Такі чоловіки легковажать сексуальними стосунками, будучи при цьому прекрасними коханцями. Вони не вкладають якісь сенси чи емоційну близкість у секс і чекають подібного від жінки. Для них важливо, щоб інтим не сковував їх обов'язками.

Рак

Чуйні Раки в першу чергу дбають про задоволення партнерки. Вони, на відміну від Близнюків, надають значення емоційному контакту під час сексу, тому не схильні кохатися з малознайомими чи просто некоханими жінками.

Лев

Вибагливий та досвідчений в інтимному плані знак Зодіаку, якого точно не влаштує стандартний набір постільних любощів. Він прагне, що його партнерка постійно мала чим його дивувати, хотіла розвиватися, а також була розкішною і неодмінно слухняною.

Діва

Представники цього знаку теж доволі вибагливі чоловіки, що не посоромляться сказати жінці свої зауваження на рахунок процесу. Його головна потреба - щоб усе відбувалось ідеально, на його суб'єктивну думку, незважаючи що вона може не співпадати з вподобаннями партнерки.

Терези

Терези особливо велелюбний знак. Вони ставлять сексуальний аспект життя в пріорітетну позицію. Добре знаються на вишуканому часопроведенні в постілі та намагаються показати себе з кращої сторони в любовних втіхах. Проте основним для Терезів є повне розуміння та довіра партнерки.

Скорпіон

Вони вважаються найрозкутішими в сексі, адже цьому знаку не страшні екстремальні експерименти. Цього ж чекає і від партнерки, до якої матиме справжні почуття. Скорпіон ненавидить будь-які обмеження, у тому числі й сексуальні.

Стрілець

Стрільці теж не проти спробувати щось нове в сексі, але часто це "нове" - інші жінки. Вони відмінні коханці й прагнуть це показати якнайбільшій кількості жінок. Бажання різноманітності й новизни штовхає представників цього знаку на зради. Головна цінність в сексі для них - воля.

Козеріг

Для Козерогів секс - відповідальне завдання. Вони намагаються робити все ідеально та займаються самовдосконаленням. Аналогічної поведінки чекають від своєї обраниці.

Водолій

Хоч Водолії легко заманюють жінок у ліжко своїм природним чаром, але все ж більше полюбляють стійких і загадкових осіб. Вони надають перевагу різноманітності та винахідливості, а головне - щирості, відкритості до діалогу. Йому важливо, щоб партнерка не зберігала в таємниці свої сексуальні фантазії.

Риби

Консервативні Риби обережно ставляться до статевого життя: не люблять обговорювати та розкривати занавіс. Вони абслютно знецінюють секс без взаємних почуттів, адже це їм потрібно для збереження таїнства інтимної сфери життя.

Раніше "Апостроф" писав про те, коли краще завагітніти кожному знаку Зодіаку.