RU  UA  EN

Понеділок, 3 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 червня

Всі новини

Будуть проблеми не лише з грошима: для трьох знаків Зодіаку 2022 рік стане чорною смугою

Практикуючий астролог Олена Зотова назвала три знаки зодіакального кола, для яких 2022 рік стане періодом тяжких випробувань. Фінансові втрати та інші неприємності Водяний Тигр принесе Ракам, Терезам та Скорпіонам.

Про це пише “7 днів”.

Рак

Народженим під цим сузір'ям доведеться серйозно замислитися про те, чи правильний напрямок вони обрали та чи туди йдуть. Різні негаразди, які переслідуватимуть їх весь рік, ніби хочуть підштовхнути їх до повернення на вірний шлях. Астролог радить особливу увагу звертати на оформлення документів, наприклад для перетину кордону. Найнебезпечнішим часом буде період ретроградного руху Меркурія.

Терези

Рік принесе представникам цього астрологічного символу фінансові труднощі, які позначаться не лише безпосередньо на них, а й на їхніх близьких. Терезам може загрожувати банкрутство. Крім того, на них обрушиться самотність, через що їм навіть може знадобитися допомога психолога.

Скорпіон

Скорпіони можуть зіткнутися з різними кризами та складнощами, які насправді виявляться перевіркою на міцність. Слід уникати травматичних видів спорту, таких як лижі чи альпінізм, та, по можливості, не сідати за кермо. Зверніть увагу на виплати за боргами та розв'язання інших важливих проблем.

Раніше ми назвали трьох найкращих залицяльників за знаком Зодіаку, які догодять жінці у всьому.