RU  UA  EN

Неділя, 7 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Новини

Тільцям не варто поспішати, а Левам – піддаватися емоціям: актуальний гороскоп для всіх знаків Зодіаку

У десятий місячний день, коли Місяць росте у знаку Лев, слід відкласти фінансові справи, як і інші серйозні та важливі справи. Астрологи рекомендують займатися творчістю та домашньою рутиною

Про це повідомляє УНІАН.

Овен

Займайтеся лише власними справами. Знайдеться чимало тих, хто дуже захоче перекласти на вас свої обов'язки і, швидше за все, ви навіть готові допомогти (зі співчуттям або з вдячністю) – але результат цієї допомоги все одно буде плачевним. Краще навіть не починати. Тільки варто говорити "ні" людям якомога дипломатичніше!

Телець

Ви наповнені різноманітними ідеями, які на перший погляд можуть здатися геніальними. І ви сповнені ентузіазму втілювати все це в життя. Зірки радять не поспішати. Цим планам не вистачає частини здорового скепсису та раціональної критики. Цілком можна нажити собі велику біль голови (особливо якщо плани стосуються будинку або ремонтних робіт).

Близнюки

Не треба боятися мріяти! Це приємно і, як виявилось, навіть корисно. Присвятіть день відпочинку, філософським роздумам та візуалізації власних фантазій.

Рак

У Рака накопичилося дуже багато справ, тому голова болить від думок про те, як усі розгребти, врахувати, вирішити та вивезти. Відпочиньте! Примара проблем все одно стоятиме над душею, але перепочинок вам зараз необхідний. Просто погуляйте, випийте улюблений напій та провітріть голову.

Лев

День суперечливий: обставини вимагають стриманості та холоднокровності – але представників знака буквально розпирає зсередини, і цю енергію теж треба кудись подіти. Тому краще відразу побити подушку або висловити правду у вічі (поки є сили зробити це максимально чемно), не чекаючи, коли остаточно відмовить гальма.

Діва

Перша половина дня буде відносно спокійною: вдасться не звертати уваги на купу проблем та справ. Але вже ввечері якась проблемка наполегливо нагадає про себе. І сили, що накопичилися за ранок, доведеться використовувати для вирішення питання.

Терези

Направте енергію у мирне русло: вибийте килими після довгої зими або наколойте дров. Фізична праця зараз корисна і для тіла, і для душі. І якщо будете зайняті справою - не встигнете викинути дурість, чому ви сьогодні особливо схильні.

Скорпіон

Вас сповнюють романтичні, щедрі пориви. Це добре та навіть приємно. Ваша половинка, напевно, оцінить таку щедрість. Але порадитися з внутрішнім "бухгалтером" перед серйозними витратами буде зайвим – інакше ризикуєте промотати надто велику суму грошей.

Стрілець

Доля дарує збагатитися шанс: це може бути дорогий подарунок або приємна знахідка. Тому вдома краще не сидіти. До того ж день обіцяє цікаві та корисні зустрічі.

Козеріг

Ви занадто пристаєте до себе: припиніть думати про те, що можна було б зробити краще в минулому - задумайтеся краще про сьогодення. Про те, як використати досвід, здобутий на помилках у минулому, для нинішніх справ та проектів.

Водолій

Планів багато, справ мало – такий, на жаль, сценарій сьогодення. Єдина втіха: плани самі по собі хороші – отже, можна буде скористатися цими ідеями у майбутньому.

Риби

День сповнений непорозумінь. Це дратує - але утримати себе в руках, швидше за все, вдало вдасться. Ось тільки – якою ціною? Як кажуть, "осад після знайдених ложечок" все одно залишиться. Тому рекомендується відразу все з'ясувати, не чекаючи запалення душевної рани.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, яким знакам Зодіаку зірки обіцяють незліченне багатство.