RU  UA  EN

Вівторок, 4 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.65
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 червня

Всі новини

Перший тиждень коридору затемнень: що обіцяють зірки кожному знаку Зодіаку

Астролог розповіла, чого чекати всім знакам Зодіаку від коридору затемнень, а саме на найближчий тиждень - з 2 по 8 травня.

Про це повідомляє астрологиня Марина Скаді (Марина Соколова).

Овен

У Овнів сприятливий період для поїздок, відправлення посилок, вирішення фінансових питань, пошуку спонсорів, вирішення питань щодо житла, сім'ї. Астролог радить не ставити собі в плани труднодосяжні завдання у найближче майбутнє.

Телець

Є ймовірність непередбачуваних подій, зустріч із агресивними людьми. Це може образити Тельця, але й надати впевненості та безстрашності. Атмосфера може бути тривожною на тижні.

Близнюки

Близнюків чекають глибокі, несподівані для них самих почуття та прихильність до незвичайної людини. Водночас Близнюки успішно вирішуватимуть кризові ситуації, які можуть переслідувати їх весь тиждень.

Рак

Ймовірно, буде почуття туги в душі по родині, особливо у тих, хто за кордоном. Водночас є можливість поміняти своє життя лише за тиждень, якщо прикласти всю свою надсилу і волю.

Лев

Левам радять включати всю свою проникливість та спостережливість, щоб в оточенні метушні знайти правильне рішення. Сприятливо буде позбавлятися старого і розширювати свої можливості.

Діва

У Дів буде безліч цікавих знайомств, подій, ідей. Водночас буде різкий стрибок у особистому житті, але можуть виникнути суперечності, тому краще уникати з'ясування стосунків та прийняття остаточних рішень.

Терези

Терези повинні бути особливо пильними в цей період, тому що можуть обдурити аферисти або просто хитрі люди. Енергія витрачається з надлишком, а життя підкидатиме все більше обов'язків. Високим є ризик прийняття невірних рішень.

Скорпіон

У Скорпіонів формуватиметься основа для позитивних змін у житті. Важливо приділяти увагу дрібницям, а також піклуватися про близьких.

Стрілець

Стрільцям потрібно докласти колосальних зусиль для досягнення правильного результату, на який є надії. Також будуть приємні сюрпризи в любовній сфері: щасливі оновлення у старих стосунках або нові романтичні зустрічі.

Козеріг

У Козерогів з'явиться конкуренція, яка мотивуватиме позбуватися старих форм поведінки. Може все дратувати в оточуючих, тому доведеться шукати компроміс, без якого не вийде зрозуміти співрозмовника і налаштуватися на спільні цілі.

Водолій

Водоліям рекомендує астролог хапатися за будь-які можливості самореалізації. При цьому тиждень буде сповнений протиріч і конфліктів, з яких є велика ймовірність виходити, як сухим із води.

Риби

У Риб виникне багато нагальних питань, які допоможуть поглянути на ситуацію з різних боків. Важлива самоорганізація та працелюбність, тоді все вийде.

Раніше астролог розповідала, що Сонячне затемнення, яке станеться вже найближчим часом, може суттєво вплинути на ситуацію в Україні.