RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

9 травня

8 травня

7 травня

Всі новини

Терезам загрожують невдачі, а Рибам - вороги: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 19 травня

Астрологи склали прогноз для кожного знака Зодіаку на четвер, 19 травня. Зокрема, Терезам загрожують невдачі, а Рибам - вороги.

Про це повідомляє "Апостроф".

Овен

Представники цього знака з самого ранку відчують пригніченість, депресивний стан, нудьгу і навіть тугу. Не потішить і довколишній світ, адже оточення вдаватиметься до критики, а близькі візьмуться чіплятися до усіляких дрібниць. Астрологи радять провести день на самоті.

Телець

Цей знак може провести день депресивно - із глибоким жалем про колишні помилки. Змінити вже нічого не можна, залишиться лише змиритися з реальним станом справ. Зірки радять сприймати втрати як досвід і не картати себе за минуле.

Близнюки

Близнюки сьогодні будуть вкрай роздратовані, бо проти витрати часу на дрібні проблеми та побутові турботи, бо саме цим доведеться зайнятися 19 травня. Астрологи рекомендують тако змиритися з тим, що доведеться пожертвувати особисті інтереси на користь інших.

Рак

Рак буде сповнений оптимізмом, впевненістю у власних силах та можливостях. З'явиться упевненість, що майбутнє принесе багато приємних сюрпризів. Вдалий час для подорожей, нових знайомств.

Лев

Зірки радять зайнятися справами, посприяють у подоланні перешкод, які заважають досягнути мети. Сьогодні варто діяти та проявити рішучість. Це дозволить вийти на новий рівень.

Діва

Діва може відновити роботу над якимось старим проєктом. Астрологи вважають це мудрим рішенням, адже тепер є достатньо досвіду та знань, щоб досягнути успіху та реалізувати задумане.

Терези

Не дуже сприятливий день. Буде сильне бажання добитися справедливості та захистити слабких. Зірки застерігають, що Терези через це ризикують завести собі нових небезпечних ворогів. Краще обійти стороною чужі конфлікти.

Скорпіон

День буде доволі клопітким. Сьогодні можуть виникнути проблеми з новим проєктом, їх доведеться невідкладно вирішувати. Не варто відступати і перекладати на інших відповідальність.

Стрілець

У Стрільців сьогодні буде вкрай мало енергії. День принесе меланхолійний настрій, виникне лінь. Все це може загрожувати втратою вигідних можливостей.

Kозеріг

Сьогодні цей знак забуде про впертість і почне дослухатися порад від сторонніх. Стане значно мудрішим і зможе набратися позитивного досвіду, що дозволить просунутися вперед.

Водолій

Сьогодні буде багато спілкування, зустрічей, з'явиться багато позитивних та цікавих співрозмовників. Зірки кажуть, що виникне шанс зустріти другу половинку чи впливового покровителя, що сприяє кар'єрному зростанню.

Риби

У Риб прокинеться непереборне бажання досягнути більшого і проявити себе із найкращого боку. Будуть діяти рішуче, при цьому висловлюватимуться також різко. Через це можуть нажити нових ворогів.

Раніше ми розповіли, якими різні знаки Зодіаку стають на старості.