RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Найдобріші та безвідмовні: названі три найкращі дідусі за знаком Зодіаку

Астрологи, які раніше назвали трьох найгірших тещ за знаком Зодіаку, розповіли, які представники зодіакального кола стають найкращими дідусями. У них діти готові проводити дні та ночі.

Про це повідомляє сайт "Апостроф".

Овен

Представники цього знаку зодіаку відрізняються особливою теплотою та ніжністю! Вони готові відмовитися від своїх справ заради того, щоб більше часу побути з улюбленими діточками. Овни за жодних обставин не вважають себе старими, тому навіть доживши до солідного віку, не думають про те, що життя прожите і залишилося мало часу. Вони живуть тим, що даровано їм долею зараз і радіють цьому. Дідусь-Овен - завжди позитивний і ніколи не говорить про старечі болячки і про те, "що їхнє покоління так не робило". Бути однією хвилі, слухати сучасну музику і навіть кататися на роликах - це все Овни.

Близнюки

Близнюки, як і Овни, ніколи не замислюються над тим, скільки їм років. Дідусі, народжені під цим знаком, зазвичай не бувають вдома або у дворі на лавці. Вони продовжують працювати аж до старості. Вони обов'язково заведуть собі дачу, висадять город, розіб'ють теплиці, тому що люблять жити в повсякденних клопотах.

Онуки для Близнюків - це той же клопіт, причому клопіт дуже приємний. Можливо, вони дають онукам не так багато розваг, як Овни. Але той факт, що онуки Близнюків потім виростають розумними, чесними і працелюбними, велика заслуга саме їхніх дідусів.

Рак

Дідусі-Раки - дуже добрі та безвідмовні для своїх онуків. Схоже, що вони вийшли зі старих добрих казок або мелодрам. Раки у літньому віці - це люди, які вже виростили гідних дітей, а тепер живуть, насолоджуючись життям в оточенні онуків. Раки вважають життєві проблеми дрібницями, які можуть бути легко вирішені. Їх пріоритет- це сім'я, заради якої вони можуть долати будь-які перешкоди.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи також найгірших свекрух за знаком Зодіаку.