RU  UA

Путіна накачували екстезі: астролог розповів про тяжкий стан глави Кремля

Одна з найпопулярніших тем під час повномасштабної війни це чутки про хвороби російського диктатора Путіна. Хтось говорить вже про стан коми, однак відомий астролог переконаний, що проблема Путіна в неконтрольованості кінцівок та артикуляційного апарату.

Про це в етері Апостроф TV розповів астролог Влад Росс.

За його словами, Путін час від часу впадає в стан "ступору", коли він не може контролювати рухи тіла та не може говорити, через що й було скасовано щорічну конференцію з росіянами, яка, зазвичай, триває 4-6 годин.

"Справді, він (Путін, - ред.) не керує своїми ногами, вони в нього постійно рухаються. То може взагалі несподівано впасти в ступор, взагалі нічого не вимовляти, не говорити, заїкатися. Тому було скасовано цю щорічну ситуацію, де він відповідає на запитання – конференція, розрахована на п'ять чи шість годин – тому що Володимир Путін не може керувати вже власним здоров'ям", - сказав астролог.

Влад Росс зауважив, що на нещодавньому економічному форумі в Санкт-Петербурзі був справжній Путін, а не його двійник, однак "оригінал" був наколотий медикаментами, аби він зміг витримати тривалість своєї промови.

"Ми бачили справжнього Володимира Путіна, а не двійника на форумі в Санкт-Петербурзі, але абсолютно наколотого всіма медикаментами, без яких він не може обходитися. Путін був "в екстезі". Накололи йому екстезі, вистачило його на 1,5-2 години на петербурзькому форумі. Смерть підкрадається непомітно. Якщо людина, яка має четверту стадію раку і вже почалися такі ситуації, де її потрібно відкачувати, коли в неї метастази пішли, то, мабуть, їй уже недовго залишилося жити", - спрогнозував астролог.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": Армія Лукашенка наступатиме, але не на Україну - астролог Влад Росс