RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Влаштує обранцю справжню прочуханку: топ-3 найнебезпечніших жінок за гороскопом

Астрологи, які раніше назвали найрозумніших представниць гороскопу, тепер розповіли, хто з жінок здатний перетворити життя свого чоловіка на жах.

Про це пише Wday.

3-е місце: жінка-Рак

Представниці знаку швидко та непомітно позбавляють свого обранця будь-якої свободи. До того ж у будинку постійно товчеться численна рідня дружини. Крім того, для жінки-Рака головне – кар'єра, вона дуже честолюбна. Роль чоловіка зводиться для неї до нешкідливого домашнього створення, що покірно виконує її вказівки та терпить примхи.

2-е місце: жінка-Лев

Ці жінки – цариці і лише так. У парі трон має належати їй, а не чоловікові. При цьому Левиця розумна і досягає першості в сім'ї непомітно і поступово. Обранець і оком не встигне кліпнути, як виявиться на других ролях. Однак часто він навіть не помітить цього, будучи засліплений красою та чарівністю своєї жінки.

1-е місце: жінка-Скорпіон

Ці дівчата дуже гарні та наділені особливою чарівністю. Чоловіки потрапляють під її чари, не очікуючи, що така чарівна істота може боляче вжалити. Все йде добре, поки чоловік не наважується хоч у чомусь піти їй наперекір. У цей момент його обраниця постає зовсім в іншому вигляді - вона жорстко і витончено мститься за "образу".

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали найжахливіших господинь за знаком Зодіаку.