RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Близнюки матимуть проблеми, а Ракам варто бути економними: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 17 липня

У неділю, 17 липня, Тельцям потрібно уникати авантюр, а Козерогам – звести будь-яку активність до мінімуму.

Про це пише Slovofraza.

Овен

Проблеми в особистому житті перекинуться на професійну сферу. Через конфлікт із керівництвом можливі навіть втрата роботи чи зміна діяльності. Не час відмовлятися від узятих на себе зобов'язань.

Телець

Будь-які авантюри цього дня не доведуть до добра. Існує небезпека серйозних проблем зі здоров'ям. Справи в неділю зупиняться.

Близнюки

Інтриги, заздрість та несподівані перешкоди не сприятимуть діловій активності. Імовірні конфлікти та безпідставні звинувачення. Може виникнути потреба у допомозі друзів, родичів чи впливових людей.

Рак

Неділя принесе фінансові втрати. Водночас у першій половині дня астрологи обіцяють успішні, хоч і важкі переговори. А ось ближче до вечора варто приготуватися до неприємностей із партнерами чи начальством.

Лев

Вдалий день для будь-яких важливих починань у творчості, кар'єрі, любовних стосунках чи благоустрою вдома. Успішними виявляться навіть ризиковані підприємства. Зосередьтеся на основних напрямках та приступайте до дій.

Діва

Астрологи радять проявити обережність і ретельність у справах, а в особистих стосунках - порядність і чесність. Прибуток можна отримати лише від старих проектів.

Терези

Терезам "світить" понаднормова робота, а можливо і раптова необхідність зайнятися незнайомою справою. У другій половині дня зірки допоможуть із вигідною покупкою чи випадковим виграшем.

Скорпіон

Недоброзичливці знову намагаються пакостити, розпускаючи плітки. Потрібно виявити обережність в обіцянках і поставити на паузу ухвалення важливих рішень. Ділову пропозицію необхідно добре обміркувати, перш ніж дати згоду.

Стрілець

Як і Дів, зірки перевірятимуть Стрільців на чесність та порядність в особистих стосунках. Водночас робота вимагатиме максимальної концентрації, дисципліни та організованості.

Козеріг

Слід звести будь-яку активність до мінімуму – відмовитися від нових знайомств та обмежити спілкування. Розташування планет загрожує підступами ворогів, шкідливими порадами чи провокаціями.

Водолій

Неділя може принести неприємні звістки, також можливий серйозний конфлікт. Але неприємності не зможуть засмутити вас надовго. День краще провести завершуючи вже розпочате.

Риби

Ідеальний час для спілкування з дітьми та активного відпочинку. Зірки дадуть шанс знайти раніше втрачені речі.

Раніше ми назвали три найбезрадісніші знаки Зодіаку, які не вміють розслаблятися.