RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Колекціонують жіночу увагу: ТОП-5 найбільш "велелюбних" чоловічих імен

Власники деяких чоловічих імен відрізняються вірністю, партнерством і створенням гармонійних відносин зі своєю другою половинкою. У той же час інші люблять жіночу увагу і рідко встоять перед чарами чергової красуні.

Які чоловіки відрізняються непостійністю, повідомляє Clutch.

Андрій

Ці мужні та сильні чоловіки часом бувають надто пихатими та егоїстичними. Так, для задоволення власного его, вони починають колекціонувати жіночу увагу, а іноді можуть піти на зраду.

Василь

Василі справжні серцеїди і жіночі угодники. Вони вміють красиво доглядати, роблять багато компліментів та демонструють себе у всій красі. Однак, далі слів справа часто не заходить, а зустрічатися власник цього імені може одразу з кількома дівчатами.

Дмитро

Чоловіки з цим ім'ям раді були б бути сім'янинами і одружуються раз і назавжди, проте вони надто велелюбні. Моральних обмежень у Дмитрів практично немає, він любить насолоджуватися гарними жінками та хоче жити на повну. Тому навіть у шлюбі може не обмежувати себе в отриманні насолоди.

Іван

Такі імена, як це, наділяють чоловіка великим спортивним інтересом. Іван може зраджувати з помсти, марнославства, щоб щось довести собі чи іншим, чи просто колекціонувати коханок.

Петро

Не володіючи високою самооцінкою, Петро чекає, що його жінка буде пестити і плекати, захоплюватися ним. У цьому випадку він буде їй вірний. Як тільки щось йде не за планом, носії цього імені без зазріння совісті можуть піти шукати іншу жінку, яка задовольнить його самолюбство.

Раніше ми писали, чоловікам із якими іменами постійно не щастить.