RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Трьом знакам Зодіаку загрожує бідна старість, але є способи її уникнути

Зірки можуть передбачити і багатство, і можливу бідність людини.

"Апостроф" дізнався, яким знакам Зодіаку загрожує бідна старість, якщо вони не змінять свого ставлення до грошей.

Лев

Леви воліють жити у розкоші. Вони роблять все можливе для свого комфорту. Але заробляти не хочуть і не вміють. І тому вони починають завзято шукати собі партнера, на шиї у якого можна провести залишок днів або перестають спускати на дурниці всі гроші. Розумна економія допоможе прожити старість безбідно. Головне таки займатися своїм добробутом, а не плисти за течією.

Близнюки

Близнюки не вміють заробляти. Вони, як порядні, ходять на роботу і виконують усі обов'язки, але просуватися кар'єрними сходами їм не вдається. У них геть-чисто відсутні амбіції, завдяки яким вони могли б злетіти, залишаючись із маленькою стабільною зарплатою. Близнюкам потрібно взяти себе в руки, докласти максимум зусиль і почати працювати, поки "поїзд ще не пішов".

Овен

Овни відрізняються запальністю і їх непростий характер не дає їм просунутися вгору "службовими сходами". Причому навіть якщо їм і пропонують підвищення, то Овен погодиться на далеко не всі позиції в компанії. Представники стихії вогню люблять свою свободу та рідко затримуються на своїх позиціях довше року. Їм якраз необхідно зменшити амбіції і навчитися цінувати стабільність.

Нагадаємо, раніше ми писали про везунчиків жовтня, яким будуть допомагати зірки.