RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Не вірте нічиїм обіцянкам: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 13 жовтня

Фахівці склали астрологічний прогноз на четвер, 13 жовтня, для всіх знаків Зодіаку. Сьогодні намагайтеся об'єктивно оцінювати власні можливості та не надто довіряйте обіцянкам.

Про це повідомляє Ukr.media.

Овен

Енергія представників цього знаку блокуватиметься обставинами. Цілком ймовірно, що постане необхідність поберегти здоров'я або ж будете змушені взяти на себе домашні турботи.

Читайте також: Вони не знатимуть біди: три знаки Зодіаку, для яких жовтень буде щасливим

Телець

Не займайтесь енерговитратними та небезпечними справами. Краще виспіться чи займіться легкими приємними справами. Чим звичніша буде обстановка, тим краще ви себе почуватимете.

Близнюки

Відвідайте сьогодні батьків. У крайньому випадку - зв'яжіться по телефону чи електронною поштою. Упродовж дня можуть супроводжувати дрібні розчарування.

Рак

День підходить для візиту у гості, романтичних зустрічей, спокійних прогулянок, коротких переміщень, невеликих покупок. Поруч із вами часто будуть опинятися люб'язні, виховані люди. Для вечірок та посиденьок вибирайте комфортну обстановку.

Лев

Сьогодні у будь-якій справі намагайтеся мислити тверезо, не сплутайте дріб'язковість із практицизмом. Вислухавши сторонні поради, візьміть до уваги власну інтуїцію. Проявіть більше уваги до нюансів.

Діва

Діви сьогодні стануть тонкими поціновувачами усього прекрасного, хотітимуть ідеалу навіть у дрібницях. Можете болісно реагувати на все, що не збігається з вашими цінностями.

Терези

У цей день будете несвідомо дотримуватися ролі сірого кардинала. Дійсно, керувати подіями за кадром буде вигідніше, аніж привертати увагу. Природна потреба в гармонії, рівновазі та справедливості відійде на другий план.

Скорпіон

День підходить для листування, прогулянок, переговорів, зізнань у почуттях, обговорення планів. Можуть знадобитися літературні здібності та навички вишуканого спілкування. Подібно до всіх Скорпіонів, сьогодні відчуваєте глибокі почуття.

Стрілець

Зважайте на вимоги етикету та правила гарного тону. Краще уникайте зайвої запальності та авантюризму. Не зашкодить глибше розібратися у поєднаннях останніх модних тенденцій.

Козеріг

Сьогодні обирайте найпростіші і найприємніші шляхи. Слушний час для розвитку дружніх і романтичних відносин з представниками віддалених територій. Пам'ятайте про добрі манери.

Водолій

Можете зіткнутися з кризою у коханні. Якщо належите до цієї категорії, то пам'ятайте про дрібні деталі романтичних відносин. Вчасно виправивши невеликі недоліки свого любовного сценарію, зможете позбавити себе більш серйозних неприємностей.

Риби

Поняття партнера про все на світі можуть розходитися з вашими власними уявленнями. Найбільш напруженим періодом стане ранок: саме в цей час розбіжності між вами можуть досягти апогею. Знадобиться вся ваша дипломатичність, щоб не посваритися через дрібниці.

Раніше "Апостроф" публікував фінансовий гороскоп на жовтень для всіх знаків Зодіаку.