RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Найкращі коханці: сім імен чоловіків, які доводять жінок до екстазу

Астрологи, які називали імена чоловіків-гульвіс, склали ТОП-7 чоловічих імен, володарі яких найкращі коханці в ліжку. Йдеться про Єгора, Кирила, Романа, Олександра, В'ячеслава, Степана та Артура.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Щиро люблять, цінують та поважають: ТОП-4 ідеальних чоловіків за знаком Зодіаку

Єгор

Єгор одночасно дуже ніжний і пристрасний у ліжку. У шлюбі вони люблять виконувати роль безстрашного лицаря, котрий зачаровує своїми вчинками.

Кирило

Кирило саркастичний і привабливий зовні, жінки навколо нього зачаровуються його сексуальністю та наполегливістю. У ліжку власники цього імені легко наважуються на експерименти і готові досягати нових граней задоволення.

Роман

Роман - вмілий коханець, але може холоднокровно змінювати партнерок, маніпулювати та домінувати ними.

Олександр

Романтик Олександр приходить на допомогу жінці в біді, зачаровуючи її своєю пристрастю. Для них секс - це джерело потужної енергії, від якої він залежить.

В'ячеслав

На В'ячеслава "вішаються" сильні жінки, які шукають собі такого самого партнера, навіть якщо на одну ніч. Чоловіки з цим ім'ям дуже темпераментні, авторитетні та вроджені лідери. Вони люблять, коли жінки з ними змагаються.

Степан

Степан - умілий коханець, який у ліжку готовий на все, даруючи масу нових відчуттів. Він справжній поціновувач жіночої краси, обсипаючи компліментами.

Артур

Артур – пристрасний партнер, який легко закохується та думає, що це назавжди. Він віддається повністю в сексі і думає насамперед про задоволення своєї партнерки.

Раніше ми писали, які жіночі імена настільки сильні в енергетичному плані, що навіть є оберегом для "господарки".