RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

27 травня

Всі новини

Змінюють дружин як рукавички: які імена у чоловіків-гульвіс

Деякі чоловіки знаходять собі партнерку, з якою готові прожити все життя, жодного разу не зрадивши, інші ж, ймовірно, не зможуть довго жити навіть з найідеальнішими жінками – серед чоловіків, які гуляють Лев, Петро і Тимофій.

Про це розповідає "Апостроф".

Лев

Чоловік з цим ім'ям харизматичний, нерідко має привабливу зовнішність і вміє зачаровувати. Лев не обділений жіночою увагою і знає собі ціну. У носіїв імені часто буває не один шлюб, проте розпадається він не через зраду Лева. У той же час, з колишніми дружинами чоловік зберігає добрі стосунки.

Читайте також: Щиро люблять, цінують і поважають: ТОП-4 ідеальних чоловіків за знаком Зодіаку

Петро

Маючи надзвичайно сексуальну енергетику, Петро часто не може зупинитися на одній жінці. Йому часто не вистачає інтимних стосунків чи різноманітності у них, через що носій імені періодично шукає нових пригод. Але, слід зазначити, що серйозні відносини Петро прагне узаконити.

Тимофій

Чоловіки з цим ім'ям творчі особистості, їм важливо завжди бачити прекрасне та поряд із собою мати музу. Коли жінка перестає дарувати Тимофію натхнення, він, не замислюючись, розлучається з нею, щоб знайти собі новий об'єкт обожнювання.

Раніше ми публікували шість найщасливіших імен для хлопчиків та дівчаток.