RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Їх не прийме жоден чоловік: жінки з якими іменами найнестерпніші

Імена деяких жінок приваблюють сильну стать на підсвідомому рівні в той час, як іншим необхідно сильно постаратися, щоб привернути до себе людину, оскільки їх характер нестерпний.

Про це повідомляє "Апостроф".

Вікторія

Дівчата з цим ім'ям можуть бути досить грубими, при цьому свою неповагу до співрозмовника вони прикриватимуть прямолінійністю та чесністю, що не завжди доречно. Крім того, Вікторія вважає себе переможницею по життю, а свою думку – єдино правильною.

Читайте також: Навіть не почервоніють: жінки з якими іменами є вправними брехунками

Христина

Христини не люблять зважати на інших людей і в першу чергу думають про свій комфорт. Крім того, дівчата з цим ім'ям вважають важливим поділитися своєю думкою, навіть якщо її ніхто не питав. Саме це робить їх нестерпним у стосунках.

Світлана

Зі злісними Світланами складно спілкуватися, адже вони обов'язково згадають, як вам не сподобалася їхня кофточка в третьому класі. Світлани жадають уваги і часто конфліктують з іншими жінками через флірт зїхніми чоловіками.

Юлія

Юлії досить злопам'ятні і рідко прощають образи, крім того, вони дуже грубі з оточуючими і не звикли стримувати свої емоції. Причому після скандалу вони швидко остигають, при цьому не відчуваючи своєї провини.

Раніше ми писали, які імена носять найкрасивіші жінки.