RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Дівам потрібно перестати займатися самобичуванням, а Терезам краще розслабитися: гороскоп на 24 листопада

Астрологи назвали двох представників гороскопу, яким 2023 рік принесе зміни і дали прогноз для всіх знаків Зодіаку на 24 листопада. Цього дня Місяць увійде у фазу молодика.

"Апостроф" публікує гороскоп 24 листопада.

Овен

Важливо відчути зв'язок між видимим та невидимим, який є джерелом енергії для людини. Крім того, не варто сумувати за тим, що пішло.

Телець

Гарний час, щоб зайнятися домом, принісши до нього затишок. Місця, де ви живете, працюєте та відпочиваєте, повинні нести позитивну енергетику.

Близнюки

Не варто бути надто серйозним – іноді потрібно дати свободу "дикій" частині своєї душі. Це допоможе знайти радість у простих речах.

Рак

Важливо радіти дрібницям та дбайливо зберігати позитивні емоції. У важку мить ця радість допоможе зібратися з силами і не сумувати.

Лев

Іноді люди не можуть відпустити свої страждання і тому переживають їх знову і знову. Настав час звільнитися від отрути саморуйнування.

Діва

Серйозним та дисциплінованим представникам знака не вистачає легкості. Астрологи радять брати приклад з кішок, які живуть так, як їм подобається і відкласти убік самобичування.

Читайте також: У грудні зійде Холодний Місяць: як він вплине на наше життя

Терези

Важливо навчитися розслаблятися і хоча б на якийсь час скидати з себе тягар турбот. Гарний момент, щоб приділити увагу собі.

Скорпіон

Скорпіону необхідно переоцінити свої вчинки та дії, тут потрібна чесність із собою. Це допоможе настроїти внутрішній компас.

Стрілець

Не можна дати страху скувати себе, він поневолює і позбавляє рішучості пробувати щось нове. Так можна втратити багато можливостей.

Козеріг

Можливо, Козеріг зараз проходить через "ніч", але світанок обов'язково настане. Важливо пам'ятати про це і не втрачати віри у краще.

Водолій

Настав момент повернути собі себе. Не варто заперечувати якісь частини своєї душі під впливом внутрішньої цензури, краще потоваришувати з ними.

Риби

Внутрішній світ Риб багатий, їхня тонка інтуїція може подавати підказки через сни. Важливо навчитися читати їх.

Як розповідав "Апостроф", у рік Кролика життя кардинально зміниться у п'яти знаків Зодіаку.