RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

У старості не подадуть склянку води: названо імена, які носять невдячні сини

Деякі люди не надто розуміються на вихованні дітей навіть за їх наявності, але й не всі діти, виростаючи, пам'ятають про своїх мам і татів – іноді старі залишаються наодинці з собою в літньому віці.

Серед невдячних синів – Анатолій, Савелій та Едуард, повідомляє "Апостроф".

Анатолій

З дитинства Толі відрізняються волелюбністю та рідко вважають батьків авторитетом. Методи виховання цієї дитини не збігалися з тим, що очікував сам хлопчик, внаслідок чого й були посіяні зерна відсутності порозуміння між близькими людьми. Виростаючи, Анатолії стають сильними авторитарними особистостями, крім того, вони відрізняються упертістю. Їм складно жити за чужими правилами, тому, за першої ж нагоди носії імені вилітають із батьківського гнізда і вирушають у вільне плавання, часом забуваючи про тих, хто його виростив.

Читайте також: Ніколи не полюблять батьків: дівчатка з якими іменами не будуть улюбленицями мами та тата

Савелій

У чоловіків із цим ім'ям досить складний характер – часто вони "самі собі на умі". Савелії рідко показують себе справжнього оточуючим і віддають перевагу затворницькому способу життя. Виростаючи, чоловік поступово відсторонюється від батьків, часто забуваючи навіть відвідати старих людей.

Едуард

Через надто великі амбіції, Едуарди постійно сваряться з родичами, намагаючись довести свою правоту. Вони не поважають сімейні традиції, забувають про важливі дати, а згодом у батьківському будинку починають поводитись, як хамуваті співмешканці. Згодом прірва між сином і батьками тільки збільшується, а гординя не дозволить чоловікові переступити через себе, навіть якщо він скучить за старими.

Раніше ми писали, які діти за знаком Зодіаку найвередливіші.