RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Стосунки будуть "пекельними": яке ім'я мамі не варто давати синові

Батьки під час вибору імені для дитини часто керуються їхньою популярністю, красою чи особливим значенням, однак не кожне ім'я обіцяє щасливу долю.

Астрологи назвали "Апострофу" імена, якими не варто називати хлопчиків, щоб їхні стосунки з матір'ю не перетворилися на пекло.

Арсеній

Арсенії ще дитиною мають гостру потребу у схваленні їхніх дій від дорослих, зокрема від мами. Такі хлопчики відчайдушно намагаються довести матері, що вони найкращі у світі, і тільки до них має бути прикута увага. З часом це може призвести до серйозних проблем, унаслідок чого Арсеній здатний навіть зненавидіти маму через "недостатню" любов.

Читайте також: Як назвати хлопчика у 2023 році: повний список популярних імен

Святослав

Норовливі й вперті Святослави вимагають від мами дати їм повну сводобу ще з дитячих років. Вони не хочуть слухатися, не виконують прохань і буквально мріють якомога скоріше покинути батьківський дім. Як тільки їм вдається це зробити, то вони воліють обірвати всі зв'язки з мамою, яка, на їхню думку, обмежувала їх, намагаючись виховувати.

Григорій

Хлопчик Григорій - це вічний двигун, який не дає спокою батькам, а особливо мамі, адже вона по-особливому хвилюється за його безпеку й не схвалює безстрашність, що межує з відсутністю самозбереження. У зв'язку з цим стосунки Григорія з матір'ю з роками стають все більш напруженами, а після чергового скандалу взагалі обриваються.

Ярослав

Інтровертний Ярослав не поспішає відкривати свою душу навіть для найближчих людей - мами й тата. Він завжди бажає побути на самоті, не хоче розповідати про свої справи чи взагалі довго перебувати в компанії батьків. Це засмучує маму, яка не розуміє причин такої поведінки, що з часом негативно впливає на стосунки Ярослава з нею - хлопчик вважає її хвилювання методом вторгнення у його самітницьке життя.

Раніше "Апостроф" повідомляв про чоловічі імена, власники яких не поважають своїх дружин.