RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Обдурять ближнього свого: названо три знаки Зодіаку

Астрологи розповіли, що є три знаки Зодіаку, представники яких у першій половині березня 2023 року підуть на обман. При цьому брехатимуть близьким.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Поборники правди: шість знаків Зодіаку ніколи не кривлять душею і викривають брехню

Риби

Народжені під цим знаком дуже дорожать відносинами з рідними та друзями. Говоритимуть про це багато, а от не показуватимуть точно. У перші два тижні березня їм доведеться багато що приховувати від близьких, будуть брехати їм. Причина в тому, що якщо вони припустяться помилки, просто не захочуть псувати собі репутацію.

Діва

Для цього знаку чесність є основним принципом. Хоч не люблять в цьому поступатися, однак інколи доводиться. Це станеться у першій половині березня. Дівам у цей період доведеться приховувати щось від рідних, щоб не розчарувати їх, а також, щоб уникнути конфлікту. Останнє їм буде дуже важливе, тому підуть на витончений обман.

Стрілець

Стрільці дуже відкриті перед рідними, бо довіряють безумовно. Однак у першу половину березня життя буде наповнене суцільними переживаннями та турботами. Оскільки самі нервуватимуть, не дозволять, щоб емоційних потрясінь зазнали близькі. Тому будуть змушені брехати, що "все добре".

Раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, які найменше закохуються.