RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Від них слід чекати неприємностей наприкінці березня: названо представників Зодіакального кола

Іноді буває, що люди роблять щось зовсім погане, що в результаті впливає на багато ситуацій. Наприкінці цього березня особи кількох знаків Зодіаку можуть поводитися не так, як цього вимагають правила та норми.

Експерти розповіли, хто може підкласти свиню іншим людям.

Читайте також: Відрізняються особливим шармом: названі найпалкіші знаки Зодіаку

Риби

Ці люди зазвичай не відрізняються шкідливістю, Риби завжди хочуть здаватися всім вихованими, добрими, вони готові робити все для цього. Наприкінці цього місяця жодних злих думок у Риб не буде. Навмисно погані речі ці люди точно не будуть робити. Але все ж таки вони надійдуть не так, як від них очікують, не так, як цього вимагають інші, тим самим викликають у суспільства осуд. Це станеться випадково, але принесе біль і образу і Рибам, і іншим людям.

Діва

У цей період ці люди переосмислюватимуть те, як вони поводилися і поводяться сьогодні. Раніше вони зайняли певну позицію, яка не сподобалася їхньому оточенню, про що дізналися всі. Оскільки неправими вони себе не вважають, вони намагатимуться підкреслити ще раз те, що вони думають. Тому вони можуть зробити щось таке, що засуджуватимуть інші люди.

Скорпіон

Цей період покаже всім темну сторону Скорпіонів. Вони наполягатимуть на своєму, будуть припиняти будь-які спроби інших людей висловитися, позначити свою позицію. Їхня поведінка стане зухвалою, егоїстичною, хоча Скорпіони це визнавати не мають наміру.

Раніше ми розповідали, хто за гороскопом все життя пам'ятає образи.

Вас може зацікавити:

Вони поганого не порадять: астрологи розповіли, хто наймудріший за гороскопом

Думають тільки про себе: астрологи розповіли, хто за гороскопом найбільший егоїст

НекотЧи не цього року? Астролог назвав терміни завершення війни в Україні