RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

23 травня

Всі новини

Вважають себе "пупом Всесвіту": чотири чоловічі імені, які носять нарциси

Експерти розповідають, що любов до себе та піклування є важливим для адекватної самооцінки. Проте дехто може переборщувати з вихвалянням себе і набути звички дивитися на всіх зверхньо. Носії наступних чоловічих імен люблять себе настільки сильно, що у власних очах стали мало не богами. Ужитися з такими хлопцями дуже важко.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Жити з ними нестерпно: п'ять імен чоловіків із тяжким характером

Марк

У чоловіка з цим ім'ям багато шляхетних та просто хороших якостей. Однак все це може перекреслити один простий факт: Марк обожнює себе. І не так, як радять любити та приймати особистість та тіло психологи, а надто сильно. Для носія цього імені дуже важливо бути в оточенні тих, хто мало не в рота йому із захопленням заглядає. Така ж вимога стосується й романтичних відносин - партнерка має хвалити і обожнювати Марка. Інакше цей хлопець не погодиться зустрічатися. Загалом романтика не дуже потрібна такому чоловікові, бо він любить і балує себе сам.

Ільдар

Власник чоловічого імені Ільдар часто стає нарцисом, тому що обожнює себе і своє життя. Ось тільки сидіти смирно, вирядившись у костюм від-кутюр, і чекати похвали він не стане. Ільдару важливо, щоб його будні та вихідні були наповнені пригодами, ризиками та цікавими спогадами. Через це такий чоловік готовий на будь-що, аби отримати порцію уваги і запам'ятатися. І не завжди його вчинки приємні для оточуючих. Ільдар вважає, що чорний піар теж піар, не варто ним нехтувати.

Максим

Максим - володар якостей, які допоможуть досягти успіхів у житті та кар'єрі, до того ж навчився любити себе. Дуже сильно любити себе. Чоловікові з цим ім'ям зазвичай не потрібні жінки поряд, щоб слухати похвалу та компліменти. Максим взагалі не надто звертає увагу на представниць прекрасної статі, бо шукає далекий ідеал. Але самота не заважає Максу досягати цілей і почувати себе щасливим.

Ігнат

Чоловіка на ім'я Ігнат можна віднести до тих нарцисів, хто хоче бути постійно на виду. Він яскраво та епатажно одягається, голосно говорить і постійно намагається влитися у компанії та групки, які щось дзвінко обговорюють. А все для того, щоби похвалитися черговими заслугами або розповісти про круті навички. Ігнатові життєво необхідно чути постійну похвалу на свою адресу, тому цей чоловік завжди хвалиться. Якщо власник цього імені матиме відносини, цікавитися партнеркою не стане, більшу частину часу присвячуватиме собі коханому.

Раніше ми писали про найпопулярніші імена хлопчиків, які народяться у 2023 році.

  • Вас також може зацікавити:

Як правильно назвати дітей – близнюків: поради щодо вибору імені

Редко виростають хамами: десять імен, які носять найінтелігентніші і добрі люди

Відрізняються від інших з дитинства: три імені, які носять найвидатніші чоловіки