RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Пенсія буде безрадісною: п'ять імен чоловіків, яким "світить" бідна старість

Вважається, що ім'я відбивається на схильностях і долі людини, помічено, що власники деяких завжди при грошах, а носіям інших загрожує бідна старість.

"Апостроф" розповідає, чоловіки з якими іменами можуть провести старість у злиднях.

Адам

Адам вкрай велелюбний і всі гроші витрачає на протилежну стать. Він більше сконцентрований на успіху у жінок, ніж на кар'єрі. У результаті до старості у кишенях носія цього імені гуляє вітер.

Анатолій

Цей чоловік любить жити на повну котушку, нерідко не знає міри у алкоголі та часто опиняється у небезпечних ситуаціях. Він не схильний планувати майбутнє та думати про завтрашній день. Це призводить до бідності у похилому віці.

Всеволод

Носій імені дуже залежить від підтримки близьких, він позбавлений здорової амбітності та схильний у всьому покладатися на інших. Ці чоловіки не схильні виявляти ініціативу, а вважають за краще плисти за течією, часто залишаючись у старості без грошей.

Читайте також: Вважають себе "пупом Всесвіту": чотири чоловічі імені, які носять нарциси

Гліб

Ці чоловіки тяжіють до розгульного життя та необдуманих витрат. Гліб не будує планів і не має "заначки" на чорний день, він живе тут і зараз, нерідко ганяючись за легкими грошима. Як результат старість носії імені часто проводять у злиднях.

Роман

Роман непостійний, йому не вистачає посидючості та здатності вибудовувати комунікацію з колегами. Проблеми він не вирішує, а просто тікає від них. Однак така стратегія нерідко закінчується плачевно і в літньому віці доводиться зіткнутися з результатами.

Раніше "Апостроф" розповідав, які імена носять чоловіки з тяжким характером.

  • Вас також може зацікавити:

У кожного свої "секрети": дізнайся характер чоловіка за першою літерою імені

Вразливі та імпульсивні: три імені, які носять жінки зі слабкими нервами

Відрізняються від решти з дитинства: три імені, які носять найвидатніші чоловіки