RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Тельцям – яблука, Козерогам – груші: названі знаки Зодіаку та їх улюблені фрукти

Астрологи раніше назвали "найнепримиренніші" знаки Зодіаку в суперечці, тепер назвали фрукти, які найкраще підходять вашому знаку Зодіаку.

Про це пише Mixnews.

Читайте також: Психолог, вчитель, актор: які професії найкраще підходять різним знакам Зодіаку

Овен (21 березня - 19 квітня): Ананас

Сміливі, заповзятливі і завжди готові до викликів, Овни потребують плодів, що відповідають їхньому вогненному духу. З твердим зовнішнім виглядом, який приховує кисло-солодкий скарб усередині, ананас - ідеальний фрукт Овна. Як і Овен, ананас універсальний і може подолати будь-які складнощі.

Телець (20 квітня - 20 травня): яблуко

Телець любить чуттєвість та задоволення, тому класичне та соковите яблуко – ідеальний вибір. Телець цінує найкращі речі в житті і насолоджуватиметься багатим смаком та різноманітністю сортів яблук. Крім того, приказка «яблуко на день — лікаря немає вдома» відповідає орієнтації Тельця на здоров'я та благополуччя.

Близнюки (21 травня - 20 червня): ківі

Близнюки відомі своєю двоїстістю та пристосовністю, що робить ківі ідеальним фруктом для них. Контрастні характеристики ківі, такі як пухнаста зовнішність і зелений солодкий інтер'єр, відображають різнобічний характер Близнюків. Ківі також дає енергію, що ідеально підходить для близнюків, які завжди в русі.

Рак (21 червня - 22 липня): Кавун

Раки дбайливі, ніжні та вірні, що робить освіжаючий та зволожуючий кавун їх ідеальним плодом. Цей соковитий фрукт відмінно підходить для того, щоб поділитися з близькими під час літніх зустрічей, що відповідає сильній увазі Рака до сім'ї та друзів.

Лев (23 липня - 22 серпня): Манго

Леви відомі своєю красивою та привабливою зовнішністю, що робить екзотичний та соковитий манго їх ідеальним фруктом. Манго вражає і сповнений аромату, як і живий і харизматичний характер Лева.

Діва (23 серпня - 22 вересня): Чорниця

Діви практичні, уважні до деталей і дбають про здоров'я, що робить чорницю, багату на антиоксиданти, їх ідеальним фруктом. Як і Діви, чорниця маленька, але могутня і приносить величезну користь здоров'ю. Їхній солодкий і злегка кислуватий смак сподобається витонченому смаку Дів.

Терези (23 вересня - 22 жовтня): полуниця

Ваги прагнуть рівноваги і гармонії, що робить солодку і соковиту полуницю ідеальним фруктом для них. Полуниця пропонує ідеальне поєднання солодкості та кислотності, а Терези шукають баланс у всіх аспектах свого життя. Крім того, їхня форма серця гармонує з романтичною натурою Терезів.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада): гранат

Загадкові, сильні та пристрасні Скорпіони ідеально підходять для гранату. Цей потужний фрукт сповнений антиоксидантів і багатий на символіку, що відображає глибоку і складну природу Скорпіона. Виявлення прихованих дорогоцінних каменів під шкіркою відбиває процес розкриття багатьох граней особистості Скорпіона.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня): Банан

Стрільці відомі своєю пристрастю до подорожей, оптимізмом та авантюрним духом, що робить поживний банан їх ідеальним фруктом. Банани легко транспортувати і вони досить довговічні, тому вони можуть забезпечити Стрільців паливом та енергією, необхідними для їхньої наступної подорожі чи філософських пошуків.

Козеріг (22 грудня - 19 січня): Груша

Козероги дисципліновані, амбітні та приземлені, що робить просту та елегантну грушу їх ідеальним плодом. Груші символізують довголіття та процвітання, що відповідає прагненню Козерога до успіху та стабільності. Витончений смак груші поєднується із витонченим смаком цього земного знака зодіаку.

Водолій (20 січня - 18 лютого): Грейпфрут

Водолії новаторські, унікальні та далекоглядні, що робить кислий грейпфрут їх космічним фруктовим поєднанням. Багатство різних уподобань, які можна знайти в грейпфруті, представляє індивідуальність та оригінальність, які цінують Водолії. Його властивості, що бадьорять, ідеально підходять для стимулювання революційних ідей цього повітряного знака.

Риби (19 лютого - 20 березня): Малина

Мрійливі, співчутливі та артистичні душі, Риби знаходять ідеальне поєднання фруктів у ніжній та солодкій малині. Складна структура малини відображає складні емоції та живу уяву Риб, а м'яка текстура нагадує про ніжну, чуйну природу Риб.

Як ми раніше писали, астрологи склали гороскоп на Великдень.

Вас також може зацікавити:

Викриття Спартака Суботи: що потрібно знати про скандал із відомим психологом

Як прибрати будинок на Чистий четвер: важливі традиції перед Великоднем

Допоможуть залучити гроші: топ-5 народних прикмет.