RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

13 травня

Всі новини

Травень круто змінить життя цих знаків: астрологи назвали щасливчиків

Астрологи назвали представників гороскопу, які у травні зустрінуть своє кохання та розповіли, життя яких знаків Зодіаку різко зміниться в останній місяць весни.

Про це пише "Уніан".

Лев

Представники знаку відчують приплив енергії та нову мотивацію. Ті, хто займається творчістю, зможе вивести свій проект на новий рівень. Крім того, у травні на Лева чекають зміни і в особистому житті – хтось зустріне свою долю, а хтось отримає пропозицію руки та серця, або дізнається про швидке поповнення у сім'ї. Однак астрологи не радять квапити події, доля все влаштує сама.

Читайте також: У травні Меркурій "ретроградитиме": астролог назвав три знаки Зодіаку, на які чекає фінансовий успіх

Козеріг

Довгий депресивний період у житті Козерога зміниться часом, сповненим енергії та позитивного настрою. Вже на початку місяця зміняться обставини, які заважали радіти життю. Крім того, відкриються нові можливості, з'являться перспективи та цікаві пропозиції. Астрологи рекомендують Козерогам бути активними та не пропустити шансів, які їм дасть цей період неймовірного везіння.

Як повідомляв "Апостроф", раніше відомий астролог Влад Росс розповів, які дні у травні будуть сприятливими та небезпечними для відпочинку та роботи.

  • Вас може зацікавити:

Від Тельця до Стрільця: 4 знаки Зодіаку, які закохуються через гроші

Людей, народжених під цим знаком, люблять найбільше – за доброту, енергію та оптимізм

Один шлюб на все життя: хто за гороскопом менше схильний до розлучень