RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Змінюються у поведінці після близькості з партнером: три непередбачувані знаки

Є чотири тривожні "дзвіночки", які в 90% випадків є провісниками розриву стосунків, а у деяких знаків Зодіаку характер і поведінка починають змінюватися відразу після першого сексу з партнером.

Ресурс mixnews.lv пише, представники яких зодіакальних сузір'їв, як правило, схильні до зміни поведінки після близькості з коханою людиною.

Читайте також: У старості стають тільки гіршими: три найнеприємніші знаки Зодіаку

Скорпіон

Скорпіони досить часто потребують вгамування своєї хтивості, тому секс для них є суто фізичною потребою. Цей знак рідко бере до уваги, як їх партнер ставиться до любовних ігор в цей час, одноосібно вирішуючи, як, коли і в якому темпі розвиватимуться подальші стосунки, оскільки вважають, що їхній партнер все одно готовий до цього. Його партнер сподівається випробувати глибокий зв'язок зі Скорпіоном, проте представники цього знаку роблять пріоритетом лише своє задоволення у спальні.

Стрілець

Представники цього знаку шукають пригод у всіх сферах життя та володіючи сильним сексуальним потягом. Їхня потреба в коханні зазвичай задовольняється випадковими стосунками. Оскільки іноді вони не можуть емоційно поєднатися зі своїм партнером, трапляється, що вони не готові брати на себе зобов'язання, уникаючи відповіді на дзвінки або не приходячи на побачення після задоволення своїх сексуальних бажань. Вони зовсім не думають про те, що може відчувати зараз інша сторона.

Овен

Через свою цікаву сексуальну природу в спальні Овни можуть бути досить ексцентричними. Овни постараються всіма доступними йому способами змусити свого партнера почуватися особливим, щоб якнайшвидше укласти його в ліжко. А ось після сексу партнерам може і нема про що поговорити один з одним.

Нагадаємо, раніше ми писали, які чотири знаки Зодіаку зустрінуть у травні своє кохання.

  • Вас може зацікавити:

Їх легко знайти і легко втратити: два імені, які носять найвітряніші чоловіки

Їх майже неможливо полюбити: три найскладніші знаки Зодіаку

Ніколи не втрачають надії: три імені жінок, які зустрінуть справжнє кохання у зрілому віці