RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Їм байдужі чужі почуття: три імені, які носять справжні егоїстки

Деякі люди не надто турбуються про своїх батьків у старості в той час, як деякі інші не особливо звертають увагу на чужі почуття протягом життя – йдеться про носії імен Ізольда, Інеса та Марія.

Про це повідомляє "Апостроф".

Ізольда

Хоча це давньогерманське ім'я і знайоме людям по всьому світу, характер його носительки далеко не цукор. Вона дуже авторитарна і дуже самозакохана, має високе вміння маніпулювати оточуючими людьми. З самого дитинства Ізольда привертає чоловічу увагу, і в неї завжди знайдеться залицяльник, готовий зробити для неї все, що завгодно. Ізольда вправно грає на емоціях свого оточення, змушуючи їх робити те, що хоче. Нерідко вона використовує свої маніпуляції у особистому житті, а й у ділових відносинах з партнерами і конкурентами.

Читайте також: Можуть завдати удару в спину: два імені чоловіків, здатних на підлість

Інеса

Ім'я Інесса перекладається з давньогрецької, як "невинна", проте це зовсім не відображає її суть. Вона може справляти враження милої та наївної дівчини, яка готова допомогти всім довкола. Але це лише маска, що приховує її справжню природу. Інесса завжди шукає свою власну вигоду, і не робитиме нічого, що не принесе їй користі. Вона вміє вправно відмовляти людям, вигадуючи багато переконливих причин і висловлюючи "щирий" розлад від того, що не може допомогти. Крім того, Інеса не вміє приховувати свою образу, і, якщо щось не влаштовує її, вона скаржитися на це всім довкола. Попри це, її близькі та друзі не злилися на неї, а скоріше приділяють увагу її позитивним якостям.

Марія

Марія вважає успіх своїм природним правом і не погоджується на будь-що інше. Носійка цього імені – справжній егоїст. Вона дуже рідко відповідає на палкі зізнання чоловіків, підтримуючи образ бажаної, але недоступної та непохитної леді. Чоловіки намагаються підкорити її, даруючи їй подарунки та виконуючи будь-які її примхи. Марія ставить себе вище за всіх інших і ігнорує почуття своїх шанувальників. Вона переконана, що ніхто з них не вартий її кохання, тому любить лише саму себе.

Раніше ми писали про дві помилки чоловіків, які можуть зруйнувати стосунки з жінкою.

  • Вас може зацікавити:

Не відрізняються вірністю: жіночі знаки Зодіаку, які готові зрадити

Вийшла заміж - розлучайся: сім імен чоловіків, з якими шлюб перетворюється на пекло

"Отрута" для кохання: психолог назвала чотири ознаки швидкого розриву відносин