RU  UA  EN

Вівторок, 18 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 червня

Всі новини

Краще зробити паузу: астрологи попередили про важкий день у молодик 19 травня

У п’ятницю, 19 травня, на небі зійде молодий Місяць: енергетика цього дня дуже слабка, тож він не дуже підходить для активних і рішучих дій. Астрологи радять провести його у спокої і медитаціях, а от що можна робити, то це планувати своє майбутнє – причому як у професійному, так і в особистому плані.

"Апостроф" розповідає, кому варто бути обережними, а кому краще просто відпочити.

Читайте: Багато справ отримають "зелене світло": гороскоп на тиждень для всіх знаків

Овен

Зірки радять по можливості відмовитися від роботи, але якщо такої можливості немає, бажано зосередитися на основному занятті, не відволікаючись на незначні справи та порожні розмови.

Телець

Вибір між розумовою та фізичною працею краще зробити на користь першої: будь-які інтелектуальні завдання ви сьогодні лускатимете, наче горішки.

Близнята

Близнятам варто прислухатися до свого внутрішнього голосу у пошуках відповіді на важливе запитання: його підказки виявляться дуже важливими і зможуть вивести вас на правильний шлях.

Рак

Підписання будь-яких документів, навіть якщо вони видадуться вам не найважливішим, краще відкласти задля уникнення помилки – варто почекати до початку наступного тижня.

Лев

Корисними будуть будь-які процедури для вашої зовнішності – можете приділити максимум часу й уваги своєму іміджу: цього незабаром вимагатиме ваша нова посада.

Діва

У пошуках відповіді на важливе для вас питання - професійне або життєве – орієнтуйтеся лише на власні уявлення про те, як правильно буде вчинити. Зірки попереджають: чужі поради можуть ввести в оману.

Терези

Сьогоднішні можна і навіть потрібно призначати важливі переговори – причому як ділові, так і особисті: кращого часу для вирішення справ вам не знайти.

Скорпіон

Сьогодні ви повинні зберігати олімпійський спокій - якою б зухвалою не була поведінка людей у вашому оточенні, намагайтеся не реагувати на їхні витівки. Це найкращий спосіб вибити ґрунт у них з-під ніг.

Стрілець

Для представників знаку Стрільця день буде сприятливим як для роботи, так і для відпочинку: будь-яка справа, яку ви для себе виберете, виявиться однаково успішною. Вибір за вами – зупиніться на тому, що вам більше подобається.

Козоріг

Зірки приготували вам зустріч із людиною з минулого життя, але вона, на жаль, не для приємних спогадів. І хоча без них теж не обійтися, з її допомогою ви зможете виправити якусь ситуацію зараз.

Водолій

Не варто ображатися на близьких вам людей, які сьогодні дозволять собі критичні зауваження на вашу адресу – найімовірніше, вони матимуть на це право. Гороскоп радить замислитися над їхніми словами.

Риби

Якщо ви планували зустріч із друзями, краще її скасувати: навіть найменша розбіжність може призвести до серйозного конфлікту, який потім складно буде врегулювати.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, яким знакам Зодіаку пощастить із грошима у травні.

Вас може зацікавити:

Здатні ощасливити будь-яку жінку: названо три знаки Зодіаку

Антикоролі вечірок: три знаки Зодіаку, які не вміють розважатися

Їхнє життя складається з "чорних смуг": п'ять знаків Зодіаку постійно переслідують неприємності