RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Почнеться справжня чорна смуга: цим знакам Зодіаку початок осені принесе конфлікти і розрив стосунків

Декому у вересні пощастить у коханні, проте інші представники знаків Зодіаку постануть перед труднощами у перший осінній місяць - їм доведеться ухвалювати важкі рішення, які визначать майбутнє.

Про це повідомляє "Апостроф".

Овен

Представники цього знаку Зодіаку зіткнуться зі своїми "тінями минулого". Одне з давніх питань набуде нагального значення та вимагатиме оперативного вирішення, і цього разу Овнам не вдасться уникнути цієї задачі. Крім цього, можливі фінансові труднощі, що зумовить необхідність перегляду витрат та суттєвого скорочення бюджету. Також можливі труднощі на роботі. Однак, подолавши власні обмеження, Овни матимуть змогу покращити ситуацію вже протягом жовтня.

Читайте також: Настає час змін та нових знайомств: гороскоп на вересень для всіх знаків Зодіаку

Діва

Пристосовуючись до змін, у Дів виникне складна дилема, і кожна можлива відповідь на нагальне питання буде супроводжуватися певним "але". Обставини складуться так, що людям цього знаку доведеться обернути своє життя на 180 градусів, і це вплине не тільки на сферу роботи. У цей період Діви можуть розірвати довготривалі стосунки, проте перед тим, як здійснювати такий радикальний крок, варто прислухатися до внутрішнього голосу та власного серця.

Козоріг

Представники цього знаку Зодіаку отримають пропозицію, від якої їм важко буде відмовитися і вони будуть готові пожертвувати чим завгодно, аби здійснити свою мрію. Проте слова рідних змусять їх сумніватися у задуманому. Проте, якщо Козороги наважаться подолати власні страхи, то зможуть досягти визначених цілей. Цей шлях вимагатиме від них відокремитися від негативного впливу оточуючих осіб, що мають токсичний вплив на їхнє життя.

Раніше ми писали, що вересень переверне життя деяких знаків Зодіаку.

  • Вас може зацікавити: