RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Два знаки приділять увагу близьким: гороскоп на 7 жовтня

Астрологи, які спрогнозували раніше деяким знакам бурхливий роман, оприлюднили загальний гороскоп на 7 жовтня 2023 року.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Жовтень принесе казкову удачу: кому зі знаків Зодіаку пощастить вже зовсім скоро

Овен

Зірки радять проявити ініціативу. Ідеї та плани обіцяють принести успіх. Ймовірно, доведеться взяти додаткову відповідальність на роботі чи в особистому житті. Це дасть бонуси у майбутньому.

Телець

Гарний час, щоб насолоджуватися природою чи прогулянками на свіжому повітрі. Варто забути турботи та присвятити час собі. Це допоможе відновити баланс та подарує енергію.

Близнюки

Можливі несподівані обставини, які вимагатимуть оперативної реакції. Будуть зміни у планах. Ваша здатність адаптуватись стане ключем до успіху.

Рак

Вся увага буде зосереджена на родині та домашніх турботах. Вдалий час для влаштування домашнього затишного заходу та зустрічей з близькими. Приділіть увагу рідним, радять зірки.

Лев

День подарує творче натхнення. Чудовий період для самореалізації, вираження власних ідей. Ви привернете до себе увагу завдяки харизмі та здатності надихати інших.

Діва

Вирішуватимете сьогодні фінансові питання. Зірки радять бути обережними та уважними в управлінні з грішми. Хороший час для планування майбутніх інвестицій.

Терези

День сміливо присвячуйте стосункам. Постарайтесь вирішити конфлікти мирно та приділіть увагу рідним. Гармонію принесе емоційна підтримка та розуміння один одного.

Скорпіон

День подарує енергію. Тому варто її спрямувати на досягнення власних цілей та роботи над проєктами. Не варто боятися брати на себе відповідальність, а навпаки - треба прагнути успіху.

Стрілець

Відчуватимете деяку нерішучість. Зірки радять не поспішати з ухваленням важливих рішень, добре обміркуйте всі варіанти. Отримайте пораду від близьких.

Козеріг

Будете почувати себе амбітними та рішучими. Вдалий час для просування кар'єрними сходами, досягнення власних професійних цілей.

Водолій

Ви будете сьогодні справжніми інтровертами. Приділіть час собі та подумайте про особисті цілі та мрії. Гарний період для самоаналізу.

Риби

Інтуїція буде на високому рівні. Варто довіритися почуттям та інстинктам, особливо, що стосується відносин. Вдалий період для практики медитації та саморозвитку.

Раніше ми публікували гороскоп на жовтень для всіх знаків Зодіаку.

  • Вас також може зацікавити:

Їх уже не перевиховати: ці чотири знаки Зодіаку стають "маминими синочками"

Одягаються краще за інших: астрологи назвали найбільш "модні" знаки Зодіаку

Тринькають гроші направо і наліво: чотири найбільших шопоголіки Зодіаку